PISTOL MANUAL T2004 CU SISTEM DE PULVERIZARE HVLP


Compare

Cere o cotatie de pret sau suna la 0749.074.907

Pistol manual de pulverizare T2004 HVLP a fost proiectat pentru a obtine o productie ridicata cu overspray redus la minim.

Prin convertirea compresorului de aer la Volum Mare, Presiune Scazuta (a aerului) in capacul de aer (in interiorul duzei) se ajunge la overspray redus la minim.

Cu ajutorul unei cutii de vopsea presurizate care distribuie un flux constant de fluid (substanta) se atinge un nivel ridicat de productivitate.

Pistolul de pulverizare T2004 HVLP a fost proiectat pentru a aplica finisaje de calitate pe articolele de mobila, pentru tinichigerii, atelierele de fabricare articole din metal si pentru multe alte domenii care solicita sistemul de pulverizare HVLP.

Cod Produs: 218 Categorie: Etichete: ,
Conditii Minime de Functionare

7 cfm la 50 psi

Racord Material

3/8 nps

Presiune Maxima

40-80 psi

Racord Aer

1/4 nps

Capacitate Standard Cuva

1 litru

Alte Caracteristici

Atomizare (externa) maxima 10 psi

CARACTERISTICI

Pistolul este fabricat din metal si este rezistent.
Este prevazut cu o deschizatura mare pentru o curatare usoara.
Fanta folosita pentru procesul de pulverizare este ajustata de la baza pistolului, modelul vertical sau orizontal este ajustat cu ajutorul capacului de aer, iar fluxul de material este ajustat din partea din spate a pistolului.
Pistolul T2004 HVLP este ideal pentru o gama foarte variata de materiale: baitul, uretanul, lacul, vopseaua auto, produse (pe baza) de metal, epoxy, emailul, coloranti, latexul, produsele pe baza de ulei, produsele multicolore, etc.
Pistolul este disponibil in doua versiuni: cu rezervor de 1 litru sau versiunea alimentata prin presiune (fara rezervor).
Cuiul si patul pistolului sunt fabricate din otel inoxidabil.
Toate piesele componente ale pistolului pot fi introduse intr-un cabinet de curatare.
Pistolul vine dotat cu o duza universala cu dimensiunea de 1.4 mm pentru materialele lichide cum sunt: baitul, colorantii si emailul (latexul si produsele pe baza de ulei necesita diluare).
Duze cu dimensiuni de 1.0, 1.8, 2.0 si 2.8 sunt disponibile separat.