Va recomandam un aplicator glet pentru suprafete inalte NORTHSTAR ce are o capacitate mai mare cu 30% astfel incat poate fi utilizata mai mult timp fara a fi reincarcata, reducand drumurile facute pana la pompa de incarcare.

Cutia pentru suprafete inalte are o usa pivotanta unica, ceea ce ii permite o deschidere mai larga pentru a fi usor curatata si actionata fara arcuri.

 

AVANTAJE

  • Dispozitivele NorthStar pentru rigips au fost proiectate și construite folosind aproape 20 de ani de experienta in lucrari de finisaje profesionale. 
  • Fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, concepute pentru a se potrivi tuturor marilor producatori de dispozitive pentru finisarea imbinarilor de rigips - aplicatoare plate, aplicatoare unghiulare, aplicatoare de banda de imbinare.
  • Dispozitivele NorthStar sunt construite pentru o utilizare zilnică fiabilă pe șantier și sunt susținute de o garanție de 5 ani.
Specificatii Tehnice
Specificatii de contructiePlaca radiala este foarte rigida si practic etansa, fiind realizata dintr-un material etans si ranforsat.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Aplicator glet pentru suprafete inalte Northstar
Back to Top