Gentilin Ariosto este un compresor de aer ideal pentru lucru atat pentru profesionisti, ce au nevoie de un compresor pentru manevrabilitate in munca cat si pentru uz casnic.

Atentia la detalii si siguranta, Ariosto devine prietenul tau sigur pentru multe activitati diferite. In plus acest tip de compresor de aer este ideal pentru pictura sau vopsire la presiune scazuta, umflarea pneurilor, suflare curata, aer comprimat uscat, utilizarea pistoalelor de vopsit si a capsatoarelor pneumatice.

Gentilin Ariosto este unic prin faptul că oferă un flux de aer puternic și o portabilitate ridicată. 

Acest compresor este proiectat pentru a functiona in condiții dificile și utilizare continuă, făcându-l ideal pentru cei care doresc să evite costurile ridicate de mentenanță. Tehnologia de înaltă clasă asigură performanțe mecanice de calitate, fără ulei și întreținere minimă, oferind utilizatorilor ore de lucru fără probleme. Designul fără ulei permite pornirea la presiune scăzută. 

 

Avantaje: 

- Extrem de fiabil. 

- Putere de ieșire bună.

- Nu există ulei în aerul evacuat. 

- Întreținere minimă. 

- Manometru dublu. 

- Construcție rezistentă la șocuri.

Specificatii Tehnice
Specificatii de contructieCARACTERISTICI
  • Poate lucra cu curent de joasa tensiune nu va mai fi o problema chiar daca linia electrica este sub 230v (este utilizat cu succes pana la 185V).
  • Datorita sistemului sau de
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Compresor de aer Gentilin Ariosto
Back to Top