Compresor de aer portabil dar puternic Gentilin C330-03 dedicat profesionistilor in miscare ce au nevoie de aer din abundenta insa fara risipa de spatiu. Acest compresor de aer este unic in piata si combina caracteristici aparent contrare ce il face extrem de interesant si versatil. Este portabil, mic si foarte usor de gestionat deoarece ar putea fi si un compresor hobby. Cu toate acestea, puterea si performantele sale unice fac din acest compresor un ideal pentru cei care au locuri de munca care necesita un aer comprimat de inalta eficienta continuu. Prin urmare, compresorul de aer Gentilin C330-03 este solutia potrivita pentru munca in dulgherie, montaj cu scule pe aer comprimat (cuie sau holzsuruburi), vopsitorie aer-mix, service auto, prezenta de scari in cladiri si alte obstacole care necesita usurinta de transport si manevrabilitate.

 

Avantaje:

  • Compresor fără ulei cu doi cilindri. Designul a fost dezvoltat pentru uz profesional. Acest model este un dispozitiv ideal pentru construcții, vopsitori, ateliere de reparare a anvelopelor și alte profesii care utilizează echipamente sub presiune cu cerințe ridicate.
  • Proiectat pentru utilizatorii care necesită o capacitate mare de aer (330 l / min) și o stabilitate mai redusă a debitului de aer (rezervor de tuburi de 3 l). Oriunde, ușurința de mișcare și greutatea redusă a mașinii sunt caracteristicile cele mai de dorit. 
  • Compresorul oferit este o clasă și o calitate complet noi, până acum absente pe piața poloneză. 
  • Soluție de proiectare brevetată, așa-numitul ale unui piston dublu, materialele utilizate permit creșterea intervalelor de reparații la aproximativ 5.000 de ore de funcționare (de 4-5 ori mai mult decât la compresoarele de generație veche).
  • Acest compresor fără ulei este în conformitate cu modelele populare de ulei. Este lipsit de dezavantajele așa-numitelor conducte de ulei: pornirea compresorului este la fel de ușoară vara ca iarna, curentul de pornire este același la temperaturi pozitive și negative Acest lucru vă permite să uitați de ulei, de modificările acestuia și de a urmări nivelul uleiului (care în cazul uleiurilor poate deteriora mașina). 
  • Tehnologiile utilizate (acoperirea ceramică a suprafeței interioare a cilindrului), materialele (de exemplu, inele de grafit) sunt motivul unei rezistențe la frecare atât de reduse încât a fost posibil să se obțină 330 l / min de aer din puterea motorului de 1,7 kW în acest model. 
  • Motorul folosit poate funcționa 24 de ore. zilnic fara probleme de supraincalzire !!!
  • Designul acestui model a fost dezvoltat pentru uz profesional. Este deosebit de util în construcții, companii de înlocuire a anvelopelor, ateliere de tâmplărie, acolo unde nu este necesară o eficiență ridicată a aerului, lucrează în condiții meteorologice directe.
Specificatii Tehnice
Specificatii de contructieCARACTERISTICI
  • Este conceput cu BOXER, noua tehnologie de inalta performanta cu o intretinere redusa practic spre zero
  • Poate fi folosit continuu pentru cicluri de functionare de lunga du
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Compresor de aer portabil Gentilin C330-03
Back to Top