Concasorul mobil Crunchy 230V

 

CRUNCHY este un concasor mobil ce va permite sa zdrobiti direct si sa impachetati resturile usoare provenite din demolari precum: sticla, moloz, piatra, caramizi, placi, caramizi, bucati de travertin si beton.

Acesta are o constructie robusta fiind sigur, fiabil si de asemenea este echipat cu roti devenind usor de transportat. CRUNCHY este un utilaj conceput pentru a fi folosit chiar si intr-un apartament, deoarece este mic, putin zgomotos si produce foarte putin praf.

Concasorul CRUNCHY poate minimiza volumul in vrac al produselor care urmeaza sa fie demolate in timpul renovarii cladirii(reziduuri), optimizand astfel costurile pentru eliminarea acestora.Concasorul mobil CRUNCHY transforma materialul rezidual in material reutilizabil pentru fundatii, sape pentru stabilizarea zonelor pietonale sau a cailor de acces, umpluturi etc.

AVANTAJE

  • Bena de incarcare detasabila.
  • Mententanta usoara, realizabila doar prin ungerea suporturilor laterale, acest lucru fiind posibil doar prin aplicare in doua puncte usor accesibile a gresantului.

 

 

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Concasor mobil reziduuri Crunchy 230V
Back to Top