Drisca electrica 230V

 

Drisca electrica in tot ansamblul ei este o masina de driscuit  prevazuta cu un rezervor de apa si pompa de apa autonoma, actionarea pulverizarii fiind comandata de un buton usor accesibil, ce ajuta la umezirea peretilor ce urmeaza a fii driscuiti dupa uscarea partiala (umezire suplimentara)

Masina de driscuit este dotata cu rezervor si pompa de apa autonoma, actionarea stropirii fiind comandata de un buton ce se afla la indemana, pentru a ajuta la umezirea peretilor ce urmeaza a fi driscuitim dupa uscare partiala (umezire suplimentara).

Drisca electrica are in dotare si un potentiometru de viteza pentru a putea  a obtine turatia adecvata diferitelor granulometrii si a evita deteriorarea tencuielilor.

AVANTAJE

  • Discul de 400mm are o suprafata de prindere cu scai (velcro, arici) ce permite schimbarea rapida a discurilor abrazive, in functie de necesitate, pentru finisare fina sau grosiera.
  • Randament ridicat datorita capacitatii mari si a gradului minim de uzura in timpul folosirii, poate driscui pana la 50mp pe ora.
  • Sistem de reglare a turatiei motorului cu ajutorul unui potentiometru, pentru adaptarea la conditiile de lucru.
  • Buton pentru actionarea pompei de apa, in cazul in care este necesara umezirea zonei ce urmeaza a fi driscuita.
  • Cablu de 17 m protejat de o camasa ultrarezistenta, util pentru a ajunge in zonele greu accesibile.

 

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Drisca electrica 230V
Back to Top