Malaxor continuu industrial Bazooka

BAZOOKA este un malaxor continuu si automat ce poate fi folosit pentru prepararea mortarului cu consistenta omogena la fata locului si va permite sa pregatiti mortare premixate cu economie maxima.

Acesta poate fi atasat rapid si usor la orice siloz care are o flansa de descarcare de 250 mm. Odata ce operatiunea de fixare este finalizata, supapa silozului se deschide permitand mortarului uscat sa ajunga la surubul de dozare din interiorul malaxorului BAZOOKA, dupa care mortarul uscat este transportat in camera de amestecare si cu adaugarea de apa necesara permite obtinerea unui amestec omogen. La sfarsitul amestecarii, amestecul obtinut este colectat intr-un rezervor plasat sub gura de refulare si poate fi apoi transportat fie cu o macara, fie cu o roaba.

 

Comanda electrica si armaturile de apa sunt adapostite intr-un cadru separat si usor de transportat.

 

Mixerul continuu BAZOOKA poate fi furnizat cu o telecomanda sau cu un buton de pornire de pe tabloul electric, totusi, daca se foloseste o pompa de mortar, atunci mixerul poate fi actionat de indicatorul de nivel de pe aceeasi pompa.

BAZOOKA poate fi dezasamblat in trei parti: motor cu flansa, recipient pentru material uscat si camera de amestecare, aceasta permite o curatare usoara si rapida.

 AVANTAJE

  • Pierdere redusa de material.
  • Foarte usor de transportat.
  • Control total asupra masinii si costuri reduse pentru mentenanta.
  • Foarte usor de curatat, trebuind a fi curatata numai partea finala a malaxorului, adica numai 15cm din partea finala, ce contine parghia de amestecare.
Specificatii Tehnice
Specificatii de contructieCARACTERISTICIUtilajul este alcatuit din doua piese: malaxorul continuu si panoul de comenzi.
  • BAZOOKA poate fi fixata usor pe orice siloz cu flansa de descarcare cu diametrul nominal de 2
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Malaxor continuu Bazooka
Back to Top