Malaxor sau mixer continuu Real Mix alimentat la 230V

Real Mix este un malaxor continuu de inalta calitate, cu capacitate ridicata, usor de operat, care are control automat al apei. Real Mix raspunde tuturor preocuparilor tehnice si practice asociate amestecarii sau malaxarii materialelor de inalta calitate in diverse santiere.
Malaxorul are o constructie simpla, usor de utilizat cu performante excelente pentru a produce un amestec omogen de calitate superioara. Poate fi combinat cu o masina de tencuit sau o pompa , formand baza unei instalatii de amestecare si pompare autonome.
Malaxorul REAL MIX este un sistem de mixare continua, care amesteca: mortar pentru zidarie, tencuiala pe baza de gips sau ciment, mortare structurale premixate, adezive, sape, membrane.
Utilizarea mortarului uscat pentru tencuiala sau pentru zidarie este, in prezent, o tehnica de lucru comuna si raspandita in intreaga lume; este vorba despre materialul premixat, care este furnizat direct in saci.

Principalele avantaje ale acestui malaxor continuu sunt:

• Se economiseste mana de lucru;
• Calitatea mortarului este constanta
• Spatiile de utilizare in santier sunt reduse;
• Masina este extrem de usor de manevrat si de utilizat.

Instalatia electrica al acestui malaxor continuu a fost din start dotata cu toate comenzile astfel incat, prin manevre unice, sa poata fi corect utilizat.
Instalatia hidraulica cu care este dotat acest malaxor continuu, este compusa dintr-un reductor de presiune, o electrovalva, un regulator de debit si un debitmetru.
Utilizarea corecta a masinii, aplicand sugestiile din prezentul manual, permite functionarea la capacitatea optima a acesteia, reducind la minim interventiile de intretinere.

Beneficiile malaxorului continuu:
• Siguranta si calitate;
Datorita dozarii continue a apei, consistenta si calitatea sunt garantate si se elimina astfel posibilele erori ale operatorului care va trebui sa alimenteze buncarul (cuva) cu materiale premixate
• Productivitate;
Puterea motorului si a mixerului permit o productivitate continua cu randamente mult mai mari decat mixerele (malaxoarele) traditionale.
• Versatilitate;
Usor (90kg), poate fii dezasamblat, astfel incat sa se faciliteze transportul. Acesta este alimentat la o tensiune de 230V, care este deosebit de importanta in lucrarile de renovare sau pe santierele mici.
• Economic:
Consum energetic scazut si posibilitati de malaxare continua a unor cantitati insemnate.

Echipare standard:
• Furtun de apa de 20m;
• Cablu electric de 20m;
• Malaxorul continuu Real Mix;

 

Specificatii Tehnice
Alimentare230 V
Debit2400 l/h; cu inverter 5600 l/h
DimensiuniLungime x latime x inaltime: 122 x 62 x 94 cm
Greutate90
MotorMotor reductor cu melc SF: 198 rpm. - 1,8 kW - 12,5 A
Motoreductor cu surub SF1.5 kw - 2.5 cv - 200 rpm
Nivelul de zgomot db (A)84 dB (A)
Presiune de lucrumin 1 atm
Presiunea minima a apei min. 1 atm
Putere in kw2.3
Tip LucrareIndustrial
Tip mixercontinuu
Tip motorElectric monofazic
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Malaxor continuu REAL MIX
Back to Top