Masina de frezat beton si asfalt TFP 200 110V 50HZ

în stoc
SKU
113

Masina de frezat TFP 200 110V 50hz

Masina de frezat, cunoscuta si sub denumirea de scarificator de suprafata sau rindea, este cel mai bun instrument pentru pregatirea suprafetelor din beton, asfalt, metal pentru a doua etapa de tratament (cum ar fi acoperirea, vopsirea si nivelarea). Masina de frezat poate face caneluri pe trotuar pentru a imbunatati rezistenta la alunecare si pentru a obtine diferite finisaje ajustand distanta si modul componentelor de taiere.

Masina de frezat TFP 200 este conceputa pentru a indeparta diferite tipuri de suprafete orizontale, pentru aplicatii pe suprafete de dimensiuni medii si mari. Masina de frezat este utilizata pentru a indeparta 1-3 mm din suprafata intr-o singura trecere, in functie de tipul de substrat. Are un sistem simplu si usor de ridicare / coborare a capului de frezare si un mecanism precis pentru setarea adancimii de frezare.

Este o masina mobila si confortabila de utilizat:
• Generand vibratii reduse;
• Capacitatea de a regla viteza de frezare (mai lent-mai rapid) si (inainte-inapoi);
• Flux de lucru inchis, aproape fara praf atunci cand este conectat la un aspirator;

Caracteristici:
• Latime de taiere 195mm;
• Usor de manevrat,utilizat si intretinut;
• Reglare precisa a inaltimii de frezare;
• Portul de praf inclinat permite conectarea aspiratorului industrial, oferind practic performanta fara praf;

Aplicatii:
• Potrivit pentru locuri inguste si in cazul in care manevrabilitatea este importanta;
• Indepartearea neregularitatilor;
• Nivelarea si indepartarea straturilor de materiale dure, cum ar fi betonul;
• Indepartarea/Curatarea vopselei;
• Nivelarea si frezarea betonului;
• Indepartarea stratului de acoperire;
Accesorii:
• Taietor TCT
Cutit din otel calit cu insertii din carbura de tungsten. Pentru toate aplicatiile generale de curatare, inclusiv texturarea betonului, freze de beton, etc. Utilizati cutitele TCT pentru aplicatii grele, pentru o durata de viata mai lunga. Produce “linii” pe beton si crestaturi mici pe otel.

• Taietor stea;
Taietori de otel tratate termic, utilizate pentru indepartarea vopselei si a rezidurilor de pe podea, dar cu o durata de viata mai scurta decat taietori TCT. Poate fi utilizat pentru indepartarea generala a depunerilor de murdarie si gheata si pentru a produce o textura pe suprafetele din beton.

• Taietor fascicol;
Taietori de otel tratate termic utilizate pentru indepartarea vopselei si a acoperirilor din zonele podelei, dar cu o durata de viata mai scurta decat taietori TCT, nu la fel de agresiv ca taietori stea. Poate fi utilizat pentru indepartarea generala a depunerilor de murdarie si gheata. Produce o textura fina pe suprafetele din beton si o usoara marcare pe otelarie.

• Taietor tip Freza
Taietor plat din carbura de tungsten pentru indepartarea marcajelor termo-plastic si marcaje rutiere. Foarte eficient si economic din punct de vedere al costurilor. Acestea pot fi utilizate si pentru indepartarea depunerilor de bitum si de cauciuc. Foarte eficient pentru indepartarea vopseaua epoxidica de pe podea.


Atentionare!
TFP200 este furnizat cu un ansamblu special de motoare electrice si comutatoare de pornire. Fiecare unitate este complet testata si releele de suprasarcina au fost calibrate si setate in conformitate cu specificatiile producatorului. In cazul unei defectiuni la un utilaj nou, proprietarul trebuie sa verifice mai intai daca sursa de alimentare de la fata locului este adecvata si adecvata. Toate cablurile trebuie sa fie complet desfasurate si niciodata lasate infasurate in jurul rolelor de cablu sau legate in bucle. Demarorul este echipat cu o functie de securitate care protejeaza motorul si releele impotriva deteriorarii. Cutiile de pornire sunt presetate si, in nici un caz, nu trebuie modificate, demontate sau reglate, in caz contrar garantia va fi invalidata. Capacul casetei de comanda a demarorului trebuie desurubat pentru a avea acces la butonul negru de resetare, asigurati-va ca alimentarea este deconectata inainte de deschiderea capacului.

Specificatii Tehnice
Alimentare110V
DimensiuniLungime 90cm; Latime 35cm; Inaltime 90cm
Greutate68
Latime de lucru195mm
Lungime cablu15-30m
Nivelul de vibratii Aeq m /s34.4
Putere in kw2.2
Putere motor3HP
R.P.M1650
Sistem de alimentareTransformator 3Kva
Specificatii de contructieAdâncimea maximă de tăiere 3 mm
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Masina de frezat beton si asfalt TFP 200 110V 50HZ
Back to Top