POMPA BETON CELULAR USOR este un accesoriu care, combinat cu o masina de tencuit, permite producerea de beton celular prin amestecarea mortarului cu spuma. Aceasta este o instalatie de beton spumant de dimensiuni medii, simpla in operatii, cu cost redus, mobila, avandu un sistem integrat de amestecare si generare de spuma.

BETONUL CELULAR USOR (BCU) cunoscut si sub numele de beton spumos, este utilizat in constructiile civile si industriale, in special la constructia peretilor exteriori sau interiori dar si a sapelor pentru pardoseala sau acoperisuri. BETONUL CELULAR USOR mai poate fi turnat in diferite forme sau blocuri, putand fi un inlocuitor excelent pentru BCA, acesta fiind mai usor, mai rezistent la intemperii si socuri mecanice, mai bun termoizolant si de asemenea fiind mai ecologic.

BETONUL SPUMOS sau betonul celular usor este produs prin amestecarea unui mortar usor format din apa, ciment Portland, nisip fin cu sau fara cenusa cu spuma. Spuma este produsa cu ajutorul unui generator de spuma prin utilizarea unui agent de spumare. Continutul de aer este de obicei intre 40 la 80 % din volumul total.

Pompa beton celular usor genereaza un beton spumos diferit de betonul autoclavizat.In betonul autoclavizat, bulele se formeaza chimic prin reactia pulberii de aluminiu si a hidroxidului de calciu. Productia continua de beton celular usor se realizeaza prin amestecarea mortarului usor (apa cu ciment, nisip fin si fara cenusa) si spuma stabila sub presiune intr-un malaxor static precum malaxorul REAL MAC.

Puteti utiliza pompa beton celular usor sau un instrument similar pentru a produce cu usurinta mortar din materiale premixate (ciment, nisip fin si fara cenusa) in pungi sau in silozuri. Betonul celular usor turnat sub forma de caramizi, blocuri sau sabloane de pereti este utilizat pentru izolarea termica a teraselor sau pentru cladiri din beton armat / structuri cu structuri din otel sau peretii portanti ai cladirilor cu inaltime mica sau pereti neportanti. Rezistenta la foc a betonului spumos este mult mai mare decat cea a caramizii sau betonului.

Pentru a pompa beton celular usor cu un randament mai mare se foloseste transportatorul de mortar traditional MAC BETON in combinatie cu malaxorul REAL MAC pentru prepararea sau amestecarea de apa cu ciment.

KIT-UL CUPRINDE:

Pompa pentru apa
Pompa pentru amestecul spongios
Grupul de apa
Sistemul pentru dozarea aditivilor
Tabloul electric
Aparatul vertical cu duza.

SE LIVREAZA CU:

  • 12,5 m furtun de transport pentru material (spiralat)
  • 30 m furtun apa
  • 20 m cablu electric
  • 1 pistol de pulverizare

  • Compresorul este optional si este inclus numai la cerere.

Specificatii Tehnice
Alimentare230 V
Anvergura lucrareMedie
Compresor diafragma260 l/min, 0.75Kw (la cerere)
DebitDe la 6 la 20 mc/h, In functie de masina de tencuit conectata
Dozare material0.7 mc/h – 3 GPM
Electropompa amorsanta220/230 50 Hz
Greutatea totala65 KG
Putere motor220 V
Putere totala1 KW
Specificatii de contructieSE LIVREAZA CU:
  • 12,5 m furtun de transport pentru material (spiralat)
  • 30 m furtun apa
  • 20 m cablu electric
  • 1 pistol de pulverizare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Pompa beton celular usor - BCU
Back to Top