Proiectat pentru a completa Selfuitorul plan Radius 360gr, sistemul FlexEdge preia slefuirea suprafetelor dificile, punand la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru colturi, unghiuri inguste, orificii, denivelari si multe altele. Schimbati abrazivele pe masina de slefuit FlexEdge pentru a o transforma in unealta ideala pentru orice lucrare. FlexEdge ofera un finisaj de calitate de fiecare data. Slefuitorul vine cu:

  • Disc de presiune. Designul brevetat este arma noastra secreta. Folosind presiune din interior, discul indeparteaza asperitatile uniform si garanteaza un finisaj rapid si de calitate superioara.
  • Discul cu spuma cu o dimensiune de 1/4. Se foloseste impreuna cu hartia economica Flex. Discul aplica hartia abraziva pe perete pentru a realiza un finisaj impecabil.
  • Hartia abraziva Flex. Un abraziv rezistent si economic, folosit pentru finisaje de calitate la un pret excelent.
  • Discul cu spuma Flex conceput pentru a fi folosit in situatiile in care hartia nu face fata, acest disc cu spuma rezistent manevreaza suprafete cu denivelari cum sunt orificiile, cuiele fara a distruge suprafata sau a cauza uzura ei prin frecare, lucru deloc de dorit.
  • Bratul pentru colturi (coltar) Flex – un abraziv rezistent cu unghi unic de 20, folosit in repetate randuri pentru o finisare perfecta a colturilor.

INOVATIE DIN DOMENIU FlexEdge este proiectat sa se adapteze admirabil la orice suprafata, in timp ce centrul sau de gravitatie jos permite manevrarea sa cu usurinta. Sistemul de prindere cu arici permite schimbarea rapida a abrazivului si previne deteriorarea, marindu-i astfel durata de viata, spre deosebire de abrazivele clasice. Sistemul de prindere cu arici impiedica depozitarea prafului si a materialelor straine in spatele abrazivului, pentru a avea ca rezultat un finisaj impecabil, fara zgarieturi.

Specificatii Tehnice
Specificatii de contructieSISTEMUL ABRAZIVELOR FLEX EDGE DIN HARTIE
  • Se utilizeaza pentru o finisare extra-fina.
  • Sistemul abraziv adera perfect la perete ceea ce ii permite realizarea unei slefuiri impecabile.
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Slefuitor manual de colturi si olnite Flex Edge
Back to Top