In magazinul online MSC.ro, alegeti compresoare aer si accesorii pentru utilizare profesionala si industriala. In plus, aveti posibilitatea de a achizitiona in rate orice compresor de aer. Comandati online si beneficiati de livrare profesionala: va vom trimite produse in cele mai bune conditii oriunde in Romania.
Domeniile de utilizare ale compresoarelor de aer fara ulei sunt: Industria constructoare de masini, Industria constructiilor, Industria mobilei, Industria medicala, etc.

Afișez toate cele 4 rezultate

Compresor de aer Gentilin Ariosto

Gentilin Ariosto este un compresor de aer ideal pentru lucru atat pentru profesionisti, ce au nevoie de un compresor pentru manevrabilitate in munca cat si pentru uz casnic.

Compresor de aer Gentilin c330-03

Compresor de aer portabil dar puternic Gentilin C330-03 dedicat profesionistilor in miscare ce au nevoie de aer din abundenta insa fara risipa de spatiu. Acest compresor de aer este unic in piata si combina caracteristici aparent contrare ce il face extrem de interesant si versatil. Este portabil, mic si foarte usor de gestionat deoarece ar putea fi si un compresor hobby.

Compresor de aer Gentilin c330-100

De inalta performanta, proiectat pentru companii.Modelul acesta de compresor aer a fost conceput pentru a oferi companiilor raspunsul la nevoile acestora. Are toate cerintele care face din acesta un instrument ideal pentru industrie, garaje si mecanica.

Compresor de aer Gentilin c660-100

Gentilin C660/100 este un compresor inovator integrat cu o tehnologie Boxer ce oferta performante optime si intretinere redusa. C660/100 este un compresor fara ulei cu pompa dubla si patru cilindrii montati pe un rezervor de 90 litri, fiind un compresor silentios potrivit pentru utilizare in zone industriale si service-uri auto. Soluție de proiectare brevetată, pistonul dublu, este realizat din materialele ce permit creșterea intervalelor de reparații la aproximativ 5.000 de ore de funcționare (de 4-5 ori mai mult decât la compresoarele de generație veche).