Afișez toate cele 3 rezultate

Pompa de tencuit Mac Beton

Mac Beton este o pompa de tencuit universala ce mai poate fi utilizata pe post de pompa sapa sau ca si pompa de torcret, avand o structura din otel inoxidabil ce confera o exploatare indelungata si grad de uzura redus, ce poate fi utilizata pentru: tencuiala traditionala, tencuiala preamestecata, mortar de zidarie, sapa autonivelanta, tinci si beton.

Pompa profesionala pentru beton celular usor (BCU)

POMPA BETON CELULAR USOR este un accesoriu care, combinat cu o masina de tencuit, permite producerea de beton celular prin amestecarea mortarului cu spuma. Aceasta este o instalatie de beton spumant de dimensiuni medii, simpla in operatii, cu cost redus, mobila, avandu un sistem integrat de amestecare si generare de spuma.

Pompa profesionala pentru beton celular usor (BCU) Putzknecht S64-2

PUTZKNECHT S64E-SCH-2 este o pompa beton celular usor special dezvoltată pentru amestecarea și pomparea amestecurilor de spumă-ciment din ciment uscat și soluție de spumă pentru lucrări de izolare pe acoperișuri, strat pentru șape etc. Pompa beton celular usor  PUTZKNECHT S64E-SCH-2  este o unitare robusta, dotata cu roti, ce poate fi tractata pe drumuri.