Afișez 1 - 12 din 23 de rezultate

Kit remixare mortare si adezivi PFT Rotomix

PFT ROTOMIX se numesc remixere și pot fi conectate la tubul (melcul) de amestecare PFT al G 4, G 5 și RITMO. Reamestecarea suplimentară îmbunătățește proprietățile mortarului și vă permite să utilizați pe deplin calitatea materialului. PFT ROTOQUIRL are o oală mai mare (conținut 4.2 l) decât PFT ROTOMIX, astfel încât are avantajul că materialul poate rămâne în zona de amestecare pentru o perioadă mai lungă de timp. Rotorul utilizat în remixare este acționat direct de motorul pompei.

Malaxor adeziv continuu Maltech M35 – The Strong

Puternicul malaxor continu Maltech M35 este potrivit pentru prelucrarea mortarului și tencuielii preamestecate.

Masina de tencuit MAC 97

Masina de tencuit MAC 97 este o masina special concepută pentru aplicarea de tencuială preamestecată pe bază de ciment sau gips și tencuială termoizolanta. Tencuiala preamestecată este tencuiala furnizata în stare uscată, cu ingrediente ce sunt atent selectate, distribuite în cel mai bun raport și aditivate cu substanțe chimice care îi pot îmbunătăți procesabilitatea și caracteristicile tehnice, într-un amestec omogen la care se adauga apa pentru a fi gata de utilizare.

Masina de tencuit Mac Junior la 220 volti

Masina de tencuit tip Mac Junior 220V este cea mai buna pompa de amestecare si pulverizare pentru materiale uscate premixate. Marele avantaj al masinii noastre este alimentarea universala la 220 Volti. MAC JUNIOR este o masina pentru punerea in opera a tencuielilor premixate pe baza de ciment sau gips (ipsos) si a tencuielilor termoizolante.

Masina de tencuit MAI 4JOB Business

Masina de tencuit versatila MAI 4YOU ECONOMY!PRETUL ESTE important mai ales in vremuri ca acestea si pentru aceasta va propunem masina de tencuit cu mortar la sac ce are succes datorita raportului calitate-pret foarte eficient si a faptului ca executa tencuiala mecanizata rapid.

Masina de tencuit MAI 4YOU 220V

Masina de tencuit MAI 4YOU LA 220 VOLTI cu un randament ridicat in raport cu tensiunea de lucru.

Masina de tencuit MAI 4YOU Economy

Masina de tencuit versatila MAI 4YOU ECONOMY!PRETUL ESTE important mai ales in vremuri ca acestea si pentru aceasta va propunem masina de tencuit cu mortar la sac ce are succes datorita raportului calitate-pret foarte eficient si a faptului ca executa tencuiala mecanizata rapid.

Masina de tencuit Maltech M2

Căutați o mașină de tencuit pentru toate tipurile de tencuială interioară și exterioară preamestecate? M2 de la Maltech cu conceptul său inovator de compartiment de amestecare oferă cea mai mare eficiență. Ușoară și în același timp robustă, dar ușor de demontat, mașina de tencuit M2 poate fi alimentata cu material preamestecat în saci sau conectată la un dispozitiv de transport automat Maltech (seria MD sau MB).

Masina de tencuit Maltech M5 EVO

Mașina de tencuit Maltech M5 evolution 230 V este potrivită pentru amestecarea și pomparea tuturor tipurilor de tencuială interioară și exterioară. Datorită unui convertor de frecvență puternic (4 kW) care reglează viteza, această mașină puternică permite aplicarea tuturor tipurilor de tencuială interioară și exterioară,tencuială texturată (decorativă), gleturi, mortar preamestecat și șapă autonivelantă.

Masina de tencuit MULTIMIX

43,900.00 lei68,000.00 lei
Masina de tencuit Multimix este unica la nivel mondial, reuneste performanta si designul constructorilor italieni cu electronica japoneza (Invertor Yaskawa). Performantele acestei masini sunt imbunatate in fiecare an, prin stransa legatura cu partenerii nostri (utilizatorii acestui utilaj). Multimix este o masina multifunctionala, putand atat transporta dar si pulveriza orice fel de material cu o granulatie de maxim 5mm.

Masina de tencuit Putzknecht S30-R210-HD40

Aceasta masina de tencuit PUTZKNECHT S30-R210-HD40 are functia de pompa pentru mortar traditional dar poate fi utilizata si pentru mortar premixat intruct este dotata cu snec.

Masina de tencuit Putzknecht S44-2

PUTZKNECHT S44-2 este o maşină de tencuit cu mixer de amestecare cu funcționare continuă pentru mortare uscate gata amestecate. Pot fi folosiţi adezivi sau mortare ambalate în sac, precum și direct dintr-un siloz/container.
Pompele si masinile de tencuit sunt o parte esentiala a lucrarilor moderne de tencuire a proiectelor de constructii.Pompele de tencuit sunt solutia moderna pentru marile santiere in sectorul tencuielilor, datorita dificientei de manopera si a cantitatilor tot mai mari, cu timp de finalizare din ce in ce mai mic. Randamentul crescut (intre 300-500%) fata de tencuirea clasica cu mistria si cancioc, cat si calitatea lucrarilor executate duc echipele ce executa tencuieli mecanizate spre profit. Compacte si fiabile, pompele noastre pentru tencuit sunt capabile sa amestece si sa pompeze tencuiala la viteze mari si pe distante mari. Portabilitatea lor le face, de asemenea, deosebit de eficiente in aplicarea materialului in zone greu accesibile.