Afișez toate cele 7 rezultate

Betoniera BRF 350

Betoniera BRF 350  este o betoniera fiabila si potrivita pentru o utilizare indelungata, asigurand un beton de calitate excelenta. Aceasta poate fi dotata cu motor electric monofazic, motor pe benzina precum si motor diesel.

Betoniera MIX130

3,500.00 lei
Betoniera Mix 130  este extrem de compacta si potrivita pentru o utilizare usoara spre medie, pentru a asigura beton de calitate excelenta.

Betoniera MIX350

Betoniera Mix 350  este extrem de compacta si potrivita pentru o utilizare usoara spre medie, pentru a asigura beton de calitate excelenta.

Betoniera, malaxor sau moara pentru mortare Compact

Aceasta betoniera, malaxor sau moara COMPACT este probabil cea mai buna inventie pentru cei ce vor sa malaxeze / amestece mortare spre a face tencuieli, sape sau orice alt tip de mortar sau microbeton.

Malaxor continuu industrial Bazooka

BAZOOKA este un malaxor continuu si automat ce poate fi folosit pentru prepararea mortarului cu consistenta omogena la fata locului si va permite sa pregatiti mortare premixate cu economie maxima.

Masina malaxor Turbomalt Evolution

TURBOMALT EVOLUTION este un malaxor pentru amestecat mortare, adezivi, sape, beton, mortar traditional. Este usor de utilizat,silentios, usor de curatat, cheltuieli foarte mici de intretinere si poate fi transportat usor. Aplicatiile acestei masini sunt diverse, de la mortare pentru zidarie si tencuiala, tencuieli preamestecate, sape si substraturi, adezivi, la mortare cu uscare rapida, etc

Mixer cu cuva Porta-Mix Hippo

Acest mixer cu cuva PORTA-MIX HIPPO amesteca o gama larga de materiale de constructii foarte usor si rapid cu acest mixer portabil. Sape de ciment, mortar, etansanti, materiale epoxi, adezivi si multe alte produse, pot fi rapid si eficient amestecate fara dificultate.Multi utilizatori au raportat o reducere majora a efortului fizic si timp redus atunci cand utilizeaza la proiecte aceasta inovatoare masinarie. Daca trei oameni erau necesari in santier acum se poate face cu doar doi oameni, aceeasi treaba.