Afișez 1 - 12 din 20 de rezultate

Masina de amestecare si pompare ESTROMAT 426-5

Masina de amestecare si pompare a materialelor refractare ESTROMAT 426-5.

Masina de pulverizat Estromat 426-RSM-T

Palnie automata si masina de pulverizare a produselor refractare ESTROMAT 426-RSM-T.

Masina de torcretat Estromat 165

Masina de torcretat Estromat 165 este destinata aplicarii betonului si amestecurilor de beton refractar. Aceasta masina de torcrect functioneaza pe principiul unui Rotor de dozare continua. Masina de torcretat Estromat 165 poate atinge un randament de 3 m3/ora si e destinata lucrului cu volum mic de material.

Masina de torcretat Estromat 260 D-2

POMPĂ SAPĂ ESTROMAT 260 D-2 este o mașină de transport și malaxor pentru sape, prevazută cu cuvă sub presiune, presiunea de lucru este 8 bari. Această pompă pentru sapă mecanizata, poate fi folosită și pentru a pompa sapa semiumeda cât și ca malaxor pentru mortare refractare. Această pompă electrica pentru sapă sau mortare refractare poate fi tractată în urma unei mașini sau poate fi montată pe o platformă și ridicată cu macaraua.

Masina de torcretat Estromat 260-600

Pompa malaxor si transportor a materialelor refractare - ESTROMAT 260-600, cu presiunea de lucru de 8 bari.

Masina de torcretat Estromat 264D-ST

Pompa malaxor si transportor de mortare refractare, mortare anti radiatii si orice tip de mortar special, fara compresor ESTROMAT 264D-ST.

Masina de torcretat Estromat 264E-ST

Pompa malaxor si transportor de materiale refractare ESTROMAT 264E-ST (tencuieli speciale refractare sau de izolare anti radiatii), fara compresor.

Masina de torcretat Estromat 850

Pompa malaxor si transportor ESTROMAT 850 (prevazuta cu cuva sub presiune, fara compresor) pentru produse refractare.

Masina de torcretat Estromat 850-AL

Pompa (fara compresor) malaxor si transportor de materiale refractare ESTROMAT 850-AL cu brat de macara petru furtun. 

Masina transportor si malaxor pentru sape Estromat 260EB ECO

Pompă de transport cu malaxor pentru sape, prevazută cu cuvă de presiune, CU PRESIUNEA DE LUCRU DE 8 BARI. Această pompă pentru sapă mecanizată, poate fi folosită și pentru a pompa sapa semiumeda. Aceasta pompă electrică pentru sapă poate fi tractată în urma unei masini sau poate fi montata pe o platforma si ridicata cu macaraua.

Pompa de tencuit Mac Beton

Mac Beton este o pompa de tencuit universala ce mai poate fi utilizata pe post de pompa sapa sau ca si pompa de torcret, avand o structura din otel inoxidabil ce confera o exploatare indelungata si grad de uzura redus, ce poate fi utilizata pentru: tencuiala traditionala, tencuiala preamestecata, mortar de zidarie, sapa autonivelanta, tinci si beton.