Afișez toate cele 4 rezultate

Masina de tencuit MULTIMIX

43,900.00 lei68,000.00 lei
Masina de tencuit Multimix este unica la nivel mondial, reuneste performanta si designul constructorilor italieni cu electronica japoneza (Invertor Yaskawa). Performantele acestei masini sunt imbunatate in fiecare an, prin stransa legatura cu partenerii nostri (utilizatorii acestui utilaj). Multimix este o masina multifunctionala, putand atat transporta dar si pulveriza orice fel de material cu o granulatie de maxim 5mm.

Pompa pentru tencuit MTV

MTV este o pompă de tencuit cu șurub (şnec) cu un motor monofazic electric și transmisie directă, cu reductor. Viteza este reglată electronic. MTV este disponibil în două versiuni (MTV 80 și MTV 200). Pompă de tencuit MTV se pretează pentru construcţiile industriale, având caracteristici inovatoare pentru pulverizarea de tencuieli, adezivi sau mortare cu o granulometrie de până la 3mm.

Pompa peristaltica Diamond 50 – Mistral 8

MISTRAL 8 este o pompa pentru produse vascoase si abrazive de mare eficienta datorita sistemului sau peristaltic. Este diferita fata de pompele cu cuva sau de pompele cu snec prin faptul ca poate aplica orice tip de produs vascos, dens, fibros sau cu granulometrie de pana la 2.5mm.

Pompa pneumatica Edilspray

TAIVER EDILSPRAY este o pompa pneumatica ideala in industria constructiilor, in aplicarea plasticului si materiale dense. Pompa pneumatica EDILSPRAY este un model patentat TAIVER. Astfel utilizatorul nu se va confrunta cu uzura pompei sau cu problemele cauzate de sistemul elicoidal sau de piston.