Pompe pneumatice industriale – in genere sunt utilizate pentru transportul sau aplicarea produselor cu o densitate, vascozitate si abrazivitate ridicata. Aceste pompe sunt folosite in mediul industrial in special in industria constructoare de masini, industria mobilei, industria confectiilor metalice, industria siderurgica pentru a transporta produse cu densitate si vascozitate mare spre a le aplica pe suprafete tinta sub forma de cordon, strat gros sau subtire.

Afișez toate cele 9 rezultate

Pompa de injectie pneumatica cu diafragma dubla Boxer 24

Pompa de injectie BOXER 24 cu diafragma dubla a fost proiectata pentru injectarea diverselor produse in pereti/ziduri. Aceasta pompa impreuna cu un compresor mic alcatuiesc un echipament complet si eficient cu un randament ridicat.

Pompa de vopsit pneumatica profesionala cu piston 7000 P

7000 P este o pompa de vopsit airless pneumatica de generatie noua a Taiver srl care include doua brevete. Pompa de vopsit airless pneumatica 7000P este ideala in vopsitorii pe lemn si metal si in industria lemnului pentru ca are o productivitate ridicata si posibilitatea de pulverizare excelenta a vopselelor pe baza de apa.

Pompa hidraulica airless HTP 44000 (cu motor termic Honda)

Pompa de glet fara aer (airless)cu piston din seria HTP cu actionare hidraulica este o unitate puternica si fiabila, dezvoltata de Taiver Italia pentru pulverizarea materialelor decorative si de protectie in conditii dificile.

Pompa pneumatica airless 14000 P

Utilizand o tehnologie avant-garde, de inversare instantanee volumetrica, TAIVER a produs o pompa pneumatica de vopsit airless ce este recomandata in lucrari fara lubrifiere si cu grad ridicat de probleme la inghet. Cilindrul pompei are un tratament special de intarire, care permite o viata mai lunga acestei pompe industriale. Se regleaza usor datorita supapelor din carbura de tungsten.

Pompa pneumatica airless profesionala 18000 P

18000 P este o pompa pneumatica airless profesionala, construita pentru a lucra continuu si pentru o productivitate ridicata.Aceasta pompa pneumatica industriala poate gestiona toate tipurile de materiale: produse vascoase si tixotropice (utilizate in mod normal in santierele navale sau industria grea), produse de ignifugare pe baza de apa si produse pentru protectie la coroziune. 

Pompa pneumatica de transfer 2900 Barell

Aceasta pompa pneumatica de transfer 2900 BARELL a fost construita dupa o experienta de peste 35 de ani in domeniu. Este ideala pentru transferul prin pompare al produselor lichide, cerneluri, uleiuri, vopsea, produse intumescente si orice produs cu o vascozitate normala.

Pompa pneumatica profesionala 3200 P

3200 P este o pompa pneumatica airless utilizata in special in industria mica si artizanat. Aceasta pompa pneumatica airless profesionala este ideala in industrie pentru pulverizarea de lacuri, vopsele, poliuretan, uleiuri sau pentru lacuit mobila. Ca si celelalte pompe industriale pneumatice patentate de Taiver functioneaza cu un motor pneumatic cu sistem instant volumetric, nu are nevoie de nici o lubrefiere si nu are probleme cu gheata produsa in urma utilizarii lui excesive. Inversarea instantanee volumetrica a motorului permite un debit constant si fara pulsatii in aplicatii.

Pompa pneumatica profesionala cu piston HTP 21000 P

POMPA CU PISTON SI MOTOR NOU CE LUCREAZA CU AER COMPRIMAT 21000 P este o pompa cu piston si motor nou revolutionar ce lucreaza cu aer comprimat. Caracteristica sa este o aspirare puternica care permite aspirarea produselor de vascozitate si densitate marita. Acesta a fost proiectat pentru a pulveriza toate tipurile de produse tixothropice din domeniul constructiilor, elastomeri pentru hidroizolatie, tamplarie industriala, etc. Este ideal pentru cei care doresc sa aiba o noua tehnologie pentru aplicatii de glet de ipsos sau stucco pe pereti. HTP 21000P permite eficienta maxima si randament.

Pompe pneumatice industriale 25000P-50000P

Aceste pompe pneumatice industriale 25000P si 50000P au fost construite dupa o experienta acumulata in peste 30 de ani in domeniul pompelor industriale de catre specialistii Taiver. In functie de raportul de compresie de care aveti nevoie este posibil a se dota 25000P si 50000P cu un motor pneumatic diferit.