Cu ajutorul unei pompe de zugravit/vopsit airless puteti obtine un randament sporit de pana la 10 ori mai rapid decat aplicarea cu o pensula si de pana la 3 ori mai rapid decat aplicarea vopselei lavabile cu un trafalete. Pompele de zugravit/vopsit airless sunt unitati de pompare ce pompeaza vopsele la o presiune foarte mare de pana la 230 bari, directionand vopseaua printr-un furtun catre pistolul de vopsit. Folosind diverse duze puteti pulveriza lichide foarte subtiri precum lacuri, emailuri, grunduri sau lichide mai groase cum ar fii vopsele, vopsele pe baza de latex, vopsele hidroizolante, hidroizolatii etc.
Pe msc.ro gasiti o gama variata de pompe pentru zugravit si vopsit ce pot avea debite de 1.8- 25 litri/ minut, si se pot utiliza o varietate de duze incepand de la 0.013 pana la 0.072 (0.3-2mm).
Toate pompele airless care functioneaza cu duze mai mari de 0.041 pot aplica si glet mecanizat.

Afișez 1 - 12 din 20 de rezultate

Pompa de gletuit si vopsit airless HTP 21000 la 220 volti

HTP 21000 este o pompa de gletuit profesionala, cu piston hidraulic sau airless actionata de un motor monofazic de 220V, si este cea ma noua pompa profesionala cu care puteti gletui, realiza injectari si operatiuni de zugravire sau vopsitorie (lavabil). Pompa airless HTP 21000 a fost conceputa pentru glet, lavabila, epoxy, poliuretan si pentru a pulveriza orice tip de produs tixotropic in lucrarile de constructii cat si pentru hidroizolatii, tamplarie industriala, etc.

Pompa de gletuit si vopsit airless HTP 21000 la 380 V

Pompa glet HTP 21000 la 380 volti este cel mai nou produs de gen din gama TAIVER. Aceasta pompa, a fost conceputa pentru pulverizarea oricarui tip de produs tixotropic in lucrarile de constructii, hidroizolatii, tamplarie industriala, etc. Este ideala pentru zugravii care vor o tehnologie noua in materie de lucrari cu stucco sau glet pe pereti. Pompa airless pentru glet / vopsit HTP 21000 ofera eficienta maxima si durabilitate. Sistemul airless (fara aer comprimat) permite o atomizare mai rapida si reduce pulverizarea excesiva, economisind in acest fel vopsea si solvent. Reducerea pulverizarii excesive presupune, de asemenea, mai putina poluare, un beneficiu pentru sanatate la locul de munca.

Pompa de gletuit si vopsit airless HTP 4000 Rasospray

Pompa de zugravit sau vopsit airless HTP 4000 RASOSPRAY are un sistem electronic unic. Acesta impreuna cu motorul electric al acestei pompe, permit pulverizarea unui strat uniform de stuc sau glet gata preparat fara a fi nevoie de finisare ulterioara cu spaclu sau smirghel.

Pompa de gletuit si vopsit airless htp 44000 la 380 volti

HTP 44000 este cea mai puternică pompa glet si vopsit destinata antreprenorilor care efectuează lucrari mari de constructii pentru spatii mari, comerciale si rezidentiale noi. Pompa airless HTP 44000, este un model hidraulic ACTUALIZAT cu transmisie directa, fara curea,cu o eficienta mai mare a transmisiei, fiind alegerea perfecta pentru suprafete mari si utilizare intensiva.

Pompa de gletuit si vopsit airless HTP 8000

Pompa de zugravit fara aer, cu piston, HTP 8000 este proiectata pentru a atinge un nivel ridicat de performanta. Cea mai avansata tehnologie poate realiza un control perfect al presiunii si o atomizare de inalta calitate. Noua versiune a motorului si noul sistem de ambalare brevetat asigura reducerea uzurii pompei de vid si durata de viata a acesteia.

Pompa de gletuit si vopsit si airless HTP 21000 (cu generator)

Pompa de gletuit si vopsit si airless cu piston hidraulic HTP 21000, este actionata de un motor pe benzina (Honda) din gama de produse TAIVER. Aceasta pompa airless este caracterizata printr-o mare putere de aspirare care ii permite sa aplice produse cu vascozitate mare si este conceputa pentru pulverizarea oricarui tip de produs tixotropic in lucrarile de constructii, hidroizolatii,vopsele lavabile, vopsele hidrosolubile, vopsele siliconice, vopsele alchidice, etc.

Pompa de vopsit pneumatica profesionala cu piston 7000 P

7000 P este o pompa de vopsit airless pneumatica de generatie noua a Taiver srl care include doua brevete. Pompa de vopsit airless pneumatica 7000P este ideala in vopsitorii pe lemn si metal si in industria lemnului pentru ca are o productivitate ridicata si posibilitatea de pulverizare excelenta a vopselelor pe baza de apa.

Pompa de vopsit si injectat HTP 21000 BI-MIX 18L

Pompa vopsit si injectat airless cu piston hidraulic HTP 21000 BICOMPONENTA este ideala pentru produsele bicomponente (compuse din doua substante epoxidice, poliuretanice, poliureea, tixotropice, etc) cu proportia de amestec de 50:50 sau 1:1.Este echipamentul perfect pentru injectarea anumitor produse pentru consolidare in renovarea cladirilor. Presiunea poate fi usor reglata facand astfel posibila injectarea produselor cu o presiune de pana la 100 de bari.

Pompa de vopsit si injectat HTP 21000 BI-MIX 9L

Pompa airless de vopsit si injectat airless cu piston hidraulic HTP 21000 BI COMPONENT este ideala pentru produsele bicomponente (compuse din doua substante cu baza epoxi, poliuretan, poliureea, elastomer, tixotrop, etc) cu proportia de amestec de 50:50 sau 1:1. Este pompa perfecta pentru injectarea de rasini sintetice sau anumitor produse pentru consolidare in renovarea cladirilor. Presiunea poate fi usor reglata facand astfel posibila injectarea de rasini sintetice, ciment osmotic, poliuretan sau altor produse cu o presiune de pana la 200 de bari.

Pompa de vopsit si zugravit airless Aurora 5000 FL

Pompa de vopsit si zugravit Aurora 5000 FL este o pompa de vopsire cu membrană actionata electric, cu un debit de până la 3,8 litri / min, ideală pentru utilizare în următoarele sectoare: industria mobilei, tâmplărie medie și mare, construcții pentru lucrări la suprafețe mici, pentru exterior și suprafețe medii pentru interioare.

Pompa de vopsit si zugravit airless GOLD 22000

Pompa de vopsit si zugravit airless profesionala GOLD 22000 este ideala pentru marii intreprinzatori care efectueaza lucrari de mare anvergura, cu productivitate ridicata. Aceasta noua pompa cu diafragma dubla functioneaza la un randament excelent folosind putere foarte mica (numai 2 Kw).

Pompa de vopsit si zugravit airless HTP 3000

Pompa profesionala de vopsit airless HTP 3000 este excelenta pentru aplicarea tuturor tipurilor clasice de vopsele pe diferite suprafete si utilizeaza duze cu o dimensiune maxima de 0.23. Pompa de vopsit este foarte usoara si compacta.