Afișez toate cele 6 rezultate

Masina de torcretat Estromat 260 D-2

POMPĂ SAPĂ ESTROMAT 260 D-2 este o mașină de transport și malaxor pentru sape, prevazută cu cuvă sub presiune, presiunea de lucru este 8 bari. Această pompă pentru sapă mecanizata, poate fi folosită și pentru a pompa sapa semiumeda cât și ca malaxor pentru mortare refractare. Această pompă electrica pentru sapă sau mortare refractare poate fi tractată în urma unei mașini sau poate fi montată pe o platformă și ridicată cu macaraua.

Masina transportor si malaxor pentru sape Estromat 260EB ECO

Pompă de transport cu malaxor pentru sape, prevazută cu cuvă de presiune, CU PRESIUNEA DE LUCRU DE 8 BARI. Această pompă pentru sapă mecanizată, poate fi folosită și pentru a pompa sapa semiumeda. Aceasta pompă electrică pentru sapă poate fi tractată în urma unei masini sau poate fi montata pe o platforma si ridicata cu macaraua.

Pompa pentru sapa mecanizata Estromat 260 E

Pompă pentru sape mecanizate prevazută cu malaxor pentru materiale și cuvă sub presiune.Aceasta pompă pentru sapa mecanizata, poate fi folosită și pentru a pompa sapa semiumedă.Pompa pentru șapă poate fi remorcată în spatele mașinii sau poate fi montată pe o platformă.

Pompa sapa si malaxor Estromat 260 DS4-3

ESTROMAT 260 DS4-3 este o pompă de sapă mecanizată ce are cuva sub presiune pneumatică si lucrează cu presiunea de până la 8 bari. Este prevazută cu un compresor cu surub ce deserveste necesarul de aer pentru livrarea sapei executate mecanizat către zona de lucru.

Pompa sapa si malaxor Estromat 260 DS5-3

Pompă cu motor termic ce poate fi folosită atât că și transportor cât și că malaxor pentru sapă semiumeda. Este prevăzută cu cuva sub presiune și poate avea presiunea de lucru de 8 bari.Această pompă pentru sapă mecanizată, poate fi folosită și pentru a pompă sapă semiumeda dar și pentru a transporta pe înălțime mortare, nisip, pietriș cu o granulometrie de până la 8 mm.

Pompa sapa si malaxor Estromat 260 E-LS-2,2

Noua pompă de sapa ESTROMAT 260E-LS 2,2 cu malaxor funcționează extrem de silențios și economic. Compresorul cu șurub și motorul camerei de amestecare necesită doar 32A - datorită sistemului de control al energiei, Estromat 260E-LS 2.2 funcționează ca pompele mari de beton, dar rezervorul de material este umplut cu 10 bar de presiune, în timp ce camera de amestecare este umplută cu nisip și ciment.