MSC iti pune la dispozitie toate tipurile de slefuitoare. Pe site-ul nostru puteti gasi slefuitoare manuale, sfefuitoare electrice si accesorii pentru acestea. Un slefuitor e bun pentru slefuire, bineinteles, dar si pentru lustruire. In general puteti lustrui suprafete plane, din mai multe tipuri de materiale (chit, material plastic, metal, lemn). Acest aspect depinde de slefuitor, dar MSC iti pune la dispozitie dintre cele mai bune slefuitoare de pe piata.

Afișez toate cele 6 rezultate

Burete abraziv cu fata dubla Full Circle A2

Burelete abraziv FullCircle A2M este un burete de șlefuit robust, lavabil. A2M are rezultate remarcabile în colțurile strânse și alte colțuri apropiate(olnițe), fără a zgâria suprafețele din apropiere sau adiacente. Construite pentru a rezista pe perioade lungi, unghiurile unice vă permit să slefuiți de fiecare dată o linie îngrijită!

Prelungitor slefuitor manual Full Circle FX4

Acest prelungitor cu lungime fixa are un design ergonomic si este foarte usor, cantarind mai putin de 370 grame si lungimea de 150mm. Bratul are un diametru de 1 1/4 inch pentru diminuarea stresului la utilizare. Manerul este din cauciuc pentru confort si siguranta. Capat filetat standard.

Slefuitor manual cu carbura Tungsten Full Circle T-Rasp360

Șlefuitorul manual circular/radial Full Circle T-Rasp360 este cel mai bun șlefuitor cu discuri ce corespunde tuturor nevoilor dvs. de șlefuire.

Slefuitor manual de colturi si olnite Flex Edge

Proiectat pentru a completa Selfuitorul plan Radius 360gr, sistemul FlexEdge preia slefuirea suprafetelor dificile, punand la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru colturi, unghiuri inguste, orificii, denivelari si multe altele. Schimbati abrazivele pe masina de slefuit FlexEdge pentru a o transforma in unealta ideala pentru orice lucrare.

Slefuitor manual glet Full Circle Radius 360

Descoperă unealta care i-a convins pe toți că rotund este mai bun. Radius 360° este o unealtă revoluționară de șlefuit pereț îi care dispune de o mobilitate circulară . Acest șlefuitor manual Radius 360 are un cap de 9 inch(23cm) fabricat din aluminiu turnat ceea ce ii permite să lucreze extrem de rapid pe suprafețe mari . Designul rotund al acestei unelte elimina aproape în întregime riscul de rotire a discului la operare și în consecință , zgârieturile sau scobiturile pe suprafață de șlefuit .

Suport discuri abrazive Full Circle Radius 360 pentru PC7800

Suport pentru discuri abrazive FullCircle Radius 360 pentru PC7800 • Este proiectat sa functioneze cu masina electrica de slefuit cu