Pompa de marcaj rutier este ideala pentru aplicarea de marcaje rutiere, marcaje in parcari, marcajele de curba, ale traseelor/pistelor pentru biciclete, semnalistica in parcarile hyper sau super market-urilor, trasarea benzilor marginale in statiile de metrou si tren, etc. Este folosita pentru toate marcajele de circulatie rutiere sau nerutiere.

Afișez toate cele 3 rezultate

Masina marcaj rutier LINE PRO

Masina marcaj rutier LINE PRO este o instalatie ce contine o pompa airless cu diafragma, motor monobloc cu sistem de functionare independent, motor pe benzina cu o structura foarte solida si o manipulare simpla.

Pompa airless pentru marcaje rutiere Gold 11000 Line-Marker

GOLD 11000 Line-Marker este o pompa airless cu diafragma utilizata pentru marcaje rutiere fiind dotata cu motor monobloc cu sistem de functionare independent, motor pe benzina, cu o structura foarte solida si o manipulare simpla.

Pompa profesionala pentru marcaje rutiere Leo 8000

35,800.00 lei

LEO 8000 face parte din categoria pompelor pentru marcaje rutiere de mare anduranță și calitate. Leo 8000 este o pompa profesionala pentru marcaje rutiere dar poate fi și o pompa airless cu membrană pentru vopsit de mare capacitate ce este acționată de un motor pe benzina foarte fiabil și cu un consum redus de energie.

000P si 50000P cu un motor pneumatic diferit.