Aceste malaxoare sunt concepute pentru a obtine materiale amestecate rapid. Principalele lor caracteristici sunt amestecarea rapida si masurarea exacta a cantitatii de apa necesara pentru a obtine un amestec constant si uniform, ambele caracteristici reprezentand elemente de inovatie in proiectarea echipamentelor apartinand acestei categorii. Masina este echipata cu un motor (230V sau 400V). Materialele din care sunt fabricate sunt selectate pentru a asigura fiabilitatea ridicata a echipamentului, pentru a creste timpul necesar pentru intretinerea si repararea echipamentului (eficienta ridicata, cost redus, calitate ridicata si simplitate, respectiv). Malaxoarele continue sunt folosite pentru maruntirea, framantarea si amestecarea materialelor in santiere si pentru pregatirea de tencuieli, adezivi, mortare, etc.

Afișez toate cele 6 rezultate

Betoniera, malaxor sau moara pentru mortare Compact

Aceasta betoniera, malaxor sau moara COMPACT este probabil cea mai buna inventie pentru cei ce vor sa malaxeze / amestece mortare spre a face tencuieli, sape sau orice alt tip de mortar sau microbeton.

Malaxor continuu industrial Bazooka

BAZOOKA este un malaxor continuu si automat ce poate fi folosit pentru prepararea mortarului cu consistenta omogena la fata locului si va permite sa pregatiti mortare premixate cu economie maxima.

Malaxor continuu Real Mac

Acest malaxor continuu este conceput pentru a amesteca rapid materialele utilizate in constructii civile sau industriale, precum mortare, tencuieli, adezivi etc.Pentru fabricarea malaxorului continuu Real Mac sunt folosite materiale ce vor asigura fiabilitatea ridicata , pentru a creste timpul necesar intre interventiile planificate (service) si pentru a reduce timpul necesar pentru intretinerea si reparatia utilajului.

Malaxor continuu REAL MIX

Real Mix este un malaxor continuu de inalta calitate, cu capacitate ridicata, usor de operat, care are control automat al apei. Real Mix raspunde tuturor preocuparilor tehnice si practice asociate amestecarii sau malaxarii materialelor de inalta calitate in diverse santiere.

Masina malaxor Turbomalt Evolution

TURBOMALT EVOLUTION este un malaxor pentru amestecat mortare, adezivi, sape, beton, mortar traditional. Este usor de utilizat,silentios, usor de curatat, cheltuieli foarte mici de intretinere si poate fi transportat usor. Aplicatiile acestei masini sunt diverse, de la mortare pentru zidarie si tencuiala, tencuieli preamestecate, sape si substraturi, adezivi, la mortare cu uscare rapida, etc

Mixer continuu ESTROMAT 402-NM

ESTROMAT 402 NM este conceput ca un mixer continuu. Acesta procesează în mod continuu mortar refractar uscat, preamestecat, cu o capacitate de amestecare de până la 20 m³/h și o dimensiune a sortului (granulometrie) de 20 mm, cu consistență constantă și calitatea amestecării.