Va punem la dispozitie o gama variata de pompe airless ce pot aplica spuma poliuretanica, vopsele poliuretanice, produse epoxidice, tixotrope, cu proportii de amestec 50:50 sau 1:1. Aceste pompe airless se pot utiliza si pentru injectarea rasinilor sintetice pentru operatiunile de consolidare. La toate pompele presiunea poate fii reglata foarte usor facand posibila injectarea de rasini sintetice, ciment osmotic, poliuretan, etc.
Orice pompa airless poate fii folosita si pentru pulverizarea produselor bicomponente sau tixotropice putand fii utilizate ca pompa de zugravit sau de vopsit.

Afișez toate cele 10 rezultate

Pompa de gletuit si vopsit airless HTP 21000 la 220 volti

HTP 21000 este o pompa de gletuit profesionala, cu piston hidraulic sau airless actionata de un motor monofazic de 220V, si este cea ma noua pompa profesionala cu care puteti gletui, realiza injectari si operatiuni de zugravire sau vopsitorie (lavabil). Pompa airless HTP 21000 a fost conceputa pentru glet, lavabila, epoxy, poliuretan si pentru a pulveriza orice tip de produs tixotropic in lucrarile de constructii cat si pentru hidroizolatii, tamplarie industriala, etc.

Pompa de gletuit si vopsit airless HTP 21000 la 380 V

Pompa glet HTP 21000 la 380 volti este cel mai nou produs de gen din gama TAIVER. Aceasta pompa, a fost conceputa pentru pulverizarea oricarui tip de produs tixotropic in lucrarile de constructii, hidroizolatii, tamplarie industriala, etc. Este ideala pentru zugravii care vor o tehnologie noua in materie de lucrari cu stucco sau glet pe pereti. Pompa airless pentru glet / vopsit HTP 21000 ofera eficienta maxima si durabilitate. Sistemul airless (fara aer comprimat) permite o atomizare mai rapida si reduce pulverizarea excesiva, economisind in acest fel vopsea si solvent. Reducerea pulverizarii excesive presupune, de asemenea, mai putina poluare, un beneficiu pentru sanatate la locul de munca.

Pompa de gletuit si vopsit airless htp 44000 la 380 volti

HTP 44000 este cea mai puternică pompa glet si vopsit destinata antreprenorilor care efectuează lucrari mari de constructii pentru spatii mari, comerciale si rezidentiale noi. Pompa airless HTP 44000, este un model hidraulic ACTUALIZAT cu transmisie directa, fara curea,cu o eficienta mai mare a transmisiei, fiind alegerea perfecta pentru suprafete mari si utilizare intensiva.

Pompa de vopsit si injectat HTP 21000 BI-MIX 18L

Pompa vopsit si injectat airless cu piston hidraulic HTP 21000 BICOMPONENTA este ideala pentru produsele bicomponente (compuse din doua substante epoxidice, poliuretanice, poliureea, tixotropice, etc) cu proportia de amestec de 50:50 sau 1:1.Este echipamentul perfect pentru injectarea anumitor produse pentru consolidare in renovarea cladirilor. Presiunea poate fi usor reglata facand astfel posibila injectarea produselor cu o presiune de pana la 100 de bari.

Pompa de vopsit si injectat HTP 21000 BI-MIX 9L

Pompa airless de vopsit si injectat airless cu piston hidraulic HTP 21000 BI COMPONENT este ideala pentru produsele bicomponente (compuse din doua substante cu baza epoxi, poliuretan, poliureea, elastomer, tixotrop, etc) cu proportia de amestec de 50:50 sau 1:1. Este pompa perfecta pentru injectarea de rasini sintetice sau anumitor produse pentru consolidare in renovarea cladirilor. Presiunea poate fi usor reglata facand astfel posibila injectarea de rasini sintetice, ciment osmotic, poliuretan sau altor produse cu o presiune de pana la 200 de bari.

Pompa de vopsit si zugravit airless GOLD 22000

Pompa de vopsit si zugravit airless profesionala GOLD 22000 este ideala pentru marii intreprinzatori care efectueaza lucrari de mare anvergura, cu productivitate ridicata. Aceasta noua pompa cu diafragma dubla functioneaza la un randament excelent folosind putere foarte mica (numai 2 Kw).

Pompa de vopsit si zugravit airless HTP 3000

Pompa profesionala de vopsit airless HTP 3000 este excelenta pentru aplicarea tuturor tipurilor clasice de vopsele pe diferite suprafete si utilizeaza duze cu o dimensiune maxima de 0.23. Pompa de vopsit este foarte usoara si compacta.

Pompa de vopsit si zugravit airless profesionala Gold 11000

Pompa de vopsit si zugravit airless profesionala GOLD 11000 cu motor electric monofazat de 230, este o pompa destinata vopsirii cu materiale lichide in constructii, inginerie mecanica, prelucrarea lemnului si a metalelor etc.

Pompa de vopsit si zugravit airless profesionala Gold 6500

22,000.00 lei
Pompa de vopsit airless profesionala GOLD 6500 cu diafragma, este o pompa de putere medie cu motor electric monofazat de 230 V, conceputa pentru pulverizarea tuturor tipurilor de vopsele lichide folosite in constructii, inginerie mecanica, prelucrarea lemnului si a metalelor, tamplarie etc. Pompa de vopsit GOLD 6500 este o pompa airless simpla si fiabila cu un design robust, usora, ce ofera o manipulare simpla si care nu necesita intretinere si ingrijire complexa. Datorita performantelor ridicate, permite pulverizarea compozitiilor de vopsea cu vascozitate mica si medie fara pierderi de presiune.

Pompa hidraulica airless HTP 44000 (cu motor termic Honda)

Pompa de glet fara aer (airless)cu piston din seria HTP cu actionare hidraulica este o unitate puternica si fiabila, dezvoltata de Taiver Italia pentru pulverizarea materialelor decorative si de protectie in conditii dificile.