Despre noi

 

Cine suntem ?

            Sc Umac Utilaje Mașini Accesorii și Consumabile SRL este o companie înființată în anul 2015. Până în prezent am reușit să ne dezvoltăm continuu ajungând o companie de prestigiu, în domeniul construcțiilor.

            Compania oferă soluții complete pentru o gamă largă de activități în domeniul construcțiilor civile, industriale și agricole plus consultanță în domeniul tehnologizării companiilor din acest sector.

            An de an suntem într-un proces de dezvoltare dinamică și mereu preocupați de găsirea soluțiilor rapide, adaptate nevoilor beneficiarilor noștri.

            Analizând evoluția ascendentă a pieței imobiliare și apreciind faptul că în următorii ani domeniul construcțiilor va înregistra o dezvoltare semnificativă atât pe segmentul de construcții noi cât și renovarea celui existent, solicitând lucrări cu volum și complexitate variată, pornind de la simple reparații până la construcții la cheie.

            Începând cu anul 2016 ne-am implicat în cercetarea și dezvoltarea unor sisteme inovatoare în domeniul eficienței energetice al clădirilor. În acest fel am  extins activitatea companiei în sectorul construcțiilor de case inteligente, pasive, active și eficiente energetic oferind soluții inclusiv și pentru cele deja construite.

            Pe parcursul anilor am reușit să concepem și să dezvoltăm un utilaj ultra performant(pompă)  care poate avea multiple întrebuințări, precum: torcret, tencuit, gletuit, turnat sapă autonivelantă și anhidridă, aplicare tinci, masa de spăclu și tencuială decorativă. Acesta fiind un utilaj executat în parteneriat cu Tecno edil sistem din Italia ce oferă un randament de până la 5 ori mai mare decât următoarea clasată și aceasta cu un cost de mentenanță foarte scăzut.

            În urma cercetărilor și a cunoștințelor acumulate, la începutul anului 2020 am demarat construcția de case pasive, reușind să obținem un randament energetic de până la 95% .

            Concomitent cu proiectul de case pasive se implementează un nou concept care va reunii toți importatorii, producătorii și distribuitori de mașini și utilaje din sectorul construcțiilor.

Ce principii avem ?

            Dorim să oferim soluții premium în domeniul construcțiilor ca o alternativă la produsele de slabă calitate și de producție îndoielnică ce necesită un volum de reparații constant.

            Satisfacerea cerințelor clienților de tehnologii înalte pentru a avea un randament ridicat în producție și unelte ce se pretează în mediul de lucru industrial.

            Obiectivul de bază al companiei noastre este de a oferii servicii de înaltă calitate în vederea asigurării exigențelor de calitate și conformitate ale clienților prin produse remarcabile și procese de înaltă eficiență.

Ce facem ?

           În fiecare an cercetam piața construcțiilor și propunem noi variante de tehnologizare a manoperelor ce pana acum au fost executate manual, să creștem competitivitatea și randamentul în sectorul construcțiilor

          Cele mai valoroase argumente în favoarea companiei sunt principiile de etica și competenta profesională, experienta internațională în domeniul vânzărilor de utilaje, mașini și scule pentru construcții.

          Datorită nevoilor crescânde de manoperă profesională, calificata, specializata și a șantierelor ce ajung să aibă cantități de 4-5 ori mai mult de executat si pe fondul lipsei acute de personal calificat am găsit oportun să propunem companiilor tehnologizarea acestora pentru a putea realiza cantitățile solicitate de către beneficiari la standarde înalte și cât mai rapide.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.