In magazinul online dedicat constructorilor MSC.ro gasesti scule diverse pentru a finaliza proiectele profesionist din constructii. Livram in toata Europa. Service in garantie si post garantie.

Afișez toate cele 5 rezultate

Aparat pulverizare apa

Sistem de distrugere a prafului pentru a evita formarea de praf si masa de macroparticule, cu ajutorul aerosolului (ceata artificiala).

Concasor mobil reziduuri Crunchy 230V

35,400.00 lei
CRUNCHY este un concasor mobil ce va permite sa zdrobiti direct si sa impachetati resturile usoare provenite din demolari precum: sticla, moloz, piatra, caramizi, placi, caramizi, bucati de travertin si beton.

Dispozitiv de chituire si umplere rosturi

1,850.00 lei
Este un accesoriu care lucreaza aplicat la oricare masina de gaurit electrica manuala sau surubelnita electrica. Acestea trebuie sa aibe optiunea de viteza variabila. Acest dispozitiv de chituit permite extrudarea oricarui fel de mortar sau chit de rosturi. Granulometria accesptata este cuprinsa intre 0 si 4 mm.

Mixer cu cuva Porta-Mix Hippo

Acest mixer cu cuva PORTA-MIX HIPPO amesteca o gama larga de materiale de constructii foarte usor si rapid cu acest mixer portabil. Sape de ciment, mortar, etansanti, materiale epoxi, adezivi si multe alte produse, pot fi rapid si eficient amestecate fara dificultate.Multi utilizatori au raportat o reducere majora a efortului fizic si timp redus atunci cand utilizeaza la proiecte aceasta inovatoare masinarie. Daca trei oameni erau necesari in santier acum se poate face cu doar doi oameni, aceeasi treaba.

Transportor pneumatic silomat Air Mac New

AIR MAC NEW este o instalatie de transport pneumatica universala. Uneori mai este denumita si silomat (din englezescul pneumatic conveying systems).