Executati operatiuni de hidroizolatie si aveti nevoie de un utilaj, masina sau pompa pentru a pune in opera aceste materiale.
Pe MSC.ro gasiti o gama variata de pompe airless pentru hidroizolatii cu debite intre 5 si 25 de litri pe minut, asigurandu-va o rapiditate in lucru, cu un randament de pana la 500%.
La toate pompele achizitionate, puteti beneficia de instruire si punere in functiune gratuit. Pompele airless sunt extrem de simplu de utilizat chiar si de catre neprofesionisti, putand pulveriza si produse uscate fara a deteriora componentele sale.

Afișez toate cele 7 rezultate

Pompa de gletuit si vopsit airless HTP 8000

Pompa de zugravit fara aer, cu piston, HTP 8000 este proiectata pentru a atinge un nivel ridicat de performanta. Cea mai avansata tehnologie poate realiza un control perfect al presiunii si o atomizare de inalta calitate. Noua versiune a motorului si noul sistem de ambalare brevetat asigura reducerea uzurii pompei de vid si durata de viata a acesteia.

Pompa de gletuit si vopsit si airless HTP 21000 (cu generator)

Pompa de gletuit si vopsit si airless cu piston hidraulic HTP 21000, este actionata de un motor pe benzina (Honda) din gama de produse TAIVER. Aceasta pompa airless este caracterizata printr-o mare putere de aspirare care ii permite sa aplice produse cu vascozitate mare si este conceputa pentru pulverizarea oricarui tip de produs tixotropic in lucrarile de constructii, hidroizolatii,vopsele lavabile, vopsele hidrosolubile, vopsele siliconice, vopsele alchidice, etc.

Pompa de vopsit si injectat HTP 21000 BI-MIX 18L

Pompa vopsit si injectat airless cu piston hidraulic HTP 21000 BICOMPONENTA este ideala pentru produsele bicomponente (compuse din doua substante epoxidice, poliuretanice, poliureea, tixotropice, etc) cu proportia de amestec de 50:50 sau 1:1.Este echipamentul perfect pentru injectarea anumitor produse pentru consolidare in renovarea cladirilor. Presiunea poate fi usor reglata facand astfel posibila injectarea produselor cu o presiune de pana la 100 de bari.

Pompa de vopsit si injectat HTP 21000 BI-MIX 9L

Pompa airless de vopsit si injectat airless cu piston hidraulic HTP 21000 BI COMPONENT este ideala pentru produsele bicomponente (compuse din doua substante cu baza epoxi, poliuretan, poliureea, elastomer, tixotrop, etc) cu proportia de amestec de 50:50 sau 1:1. Este pompa perfecta pentru injectarea de rasini sintetice sau anumitor produse pentru consolidare in renovarea cladirilor. Presiunea poate fi usor reglata facand astfel posibila injectarea de rasini sintetice, ciment osmotic, poliuretan sau altor produse cu o presiune de pana la 200 de bari.

Pompa de vopsit si zugravit airless profesionala Gold 11000

Pompa de vopsit si zugravit airless profesionala GOLD 11000 cu motor electric monofazat de 230, este o pompa destinata vopsirii cu materiale lichide in constructii, inginerie mecanica, prelucrarea lemnului si a metalelor etc.

Pompa peristaltica Diamond 50 – Mistral 8

MISTRAL 8 este o pompa pentru produse vascoase si abrazive de mare eficienta datorita sistemului sau peristaltic. Este diferita fata de pompele cu cuva sau de pompele cu snec prin faptul ca poate aplica orice tip de produs vascos, dens, fibros sau cu granulometrie de pana la 2.5mm.

Pompa pneumatica airless profesionala 18000 P

18000 P este o pompa pneumatica airless profesionala, construita pentru a lucra continuu si pentru o productivitate ridicata.Aceasta pompa pneumatica industriala poate gestiona toate tipurile de materiale: produse vascoase si tixotropice (utilizate in mod normal in santierele navale sau industria grea), produse de ignifugare pe baza de apa si produse pentru protectie la coroziune.