Pompe pentru materiale hidroizolante

Executati operatiuni de hidroizolatie si aveti nevoie de un utilaj, masina sau pompa pentru a pune in opera aceste materiale.

Pe MSC.ro gasiti o gama variata de pompe airless pentru hidroizolatii cu debite intre 5 si 25 de litri pe minut, asigurandu-va o rapiditate in lucru, cu un randament de pana la 500%.

La toate pompele achizitionate, puteti beneficia de instruire si punere in functiune gratuit. Pompele airless sunt extrem de simplu de utilizat chiar si de catre neprofesionisti, putand pulveriza si produse uscate fara a deteriora componentele sale.

Afișez toate cele 7 rezultate

Descoperă colecția noastră diversificată de pompe pentru materiale hidroizolante. Acest catalog cuprinde o varietate de opțiuni, inclusiv pompe de aplicare pentru spumă poliuretanică și poliuree, pompe pentru gletuit și vopsit airless și pompe peristaltice. Dintre produsele noastre se remarcă Pompa de aplicare spumă poliuretanică și poliuree HTP 21000 BI-MIX 9L și 18L, Pompa de gletuit și vopsit airless HTP 8000 și HTP 21000 (cu generator), Pompa de vopsit și zugrăvit airless profesională Gold 11000, Pompa peristaltică Diamond 50 – Mistral 8 și Pompa pneumatică airless profesională 18000 P. Toate produsele sunt concepute pentru a asigura o aplicare eficientă și precisă a materialelor hidroizolante, vopselei și gletului. Profesioniștii din domeniul construcțiilor și renovărilor vor găsi cu siguranță echipamentul potrivit pentru nevoile lor în această selecție de produse de calitate. Adaugă produsele preferate la favorite, compară diferite opțiuni și alege pompa care îndeplinește cel mai bine cerințele proiectului tău.