Afișez 1 - 12 din 34 de rezultate

Aplicator banda rigips Apla-Tech Bazooka

21,000.00 lei51,100.00 lei
Folosind un aplicator banda rigips APLA-TECH BAZOOKA puteti aplica banda de hartie si material de imbinare (glet) in acelasi timp pe rosturile dintre placile de rigips fiind necesar in finisarea peretilor si a tavanelor.

Aplicator banda rigips pentru imbinari NorthStar

Aplicator banda rigips NORTHSTAR este un dispozitiv ce dozeaza o cantitate corespunzatoare de chit (glet) pe banda de hartie, aplica banda pe perete si o taie la dimensiunea dorita, putand fi folosita cu aceeasi eficienta atat pe suprafete plate cat si la colturi (olnite).

Aplicator de banda pneumatic Apla-Tech Apla-Cator

Masina de chituit sau aplicat banda pe gips carton APLATECH aplica banda de hartie si material de imbinare in acelasi timp pe rosturile dintre placile de gips carton fiind necesar in finisarea peretilor de gips carton. Apla-Tech prezinta masina de chituit pentru rigips – aplicatorul de banda actionat automat cu ajutorul aerului comprimat.

Aplicator glet pentru colturi NorthStar

Aplicatorul pentru colturi NORTHSTAR este folosit cu aparatul pentru finisat colturi NS016 si NS017 pentru a aplica material de imbinare la colturile placilor de rigips.Acesta este realizat dintr-un aliaj foarte rezistent fiind practic si durabil in timp.

Aplicator glet pentru suprafete inalte Northstar

Va recomandam un aplicator glet pentru suprafete inalte NORTHSTAR ce are o capacitate mai mare cu 30% astfel incat poate fi utilizata mai mult timp fara a fi reincarcata, reducand drumurile facute pana la pompa de incarcare.Cutia pentru suprafete inalte are o usa pivotanta unica, ceea ce ii permite o deschidere mai larga pentru a fi usor curatata si actionata fara arcuri.

Aplicator glet pentru suprafete plane Apla-Tech

Aplicator glet pentru suprafete plane Apla-Tech se foloseste fie cu Apla-Tech Cannon, fie cu sistemul de finisare CFS pentru a aplica glet înainte de lipirea îmbinărilor plate pe pereți și tavan. De asemenea, se utilizează pentru aplicarea gletului de îmbinare înainte de aplicarea benzii de îmbinare.

Aplicator glet pentru suprafete plane Northstar

Aplicatorul pentru suprafete plane Northstar este un dispozitiv ce aplica pe imbinarile placilor de rigips adeziv sau glet, dozand automat cantitatea corecta de adeziv si netezeste marginile capatului si ale imbinarilor plate intr-o singura trecere. Butonul reglabil de pozitionare permite utilizatorului sa regleze cu usurinta cantitatea de adeziv aplicat pe imbinarea dintre placile de rigips. Acest lucru este foarte util atunci cand treceti de la prima aplicare de finisare la a doua sau a treia aplicare.

Aplicator glet pentru unghiuri exterioare Apla-Tech

Aplicator glet pentru unghiuri exterioare de 90 grade Apla-Tech se foloseste fie cu Apla-Tech Cannon, fie cu sistemul de finisare CFS pentru a aplica glet înainte de lipirea benzilor pe colturi.

Aplicator glet pentru unghiuri interioare Apla-Tech

Aplicator glet pentru unghiuri interioare de 90 grade Apla-Tech se foloseste fie cu Apla-Tech Cannon, fie cu sistemul de finisare CFS pentru a aplica glet înainte de lipirea benzilor pe colturi.

Capete aplicator unghiular NorthStar MAStar

Se foloseste impreuna cu aplicatorul gat de rata pe Cannon.Atat aplicatorul unghiular pentru efort scazut,pentru a realiza colturi de calitate. Puteti aplica usor glet pe unghiuri indiferent de grosimea de aplicare pe care o doriti.

Cutie aplicare glet finisare NorthStar

Cutia de aplicare glet NORTHSTAR NS007 ajuta la finisarea peretilor de gips-carton, micsorand timpul de lucru cu pana la 30%, comparativ cu alte produse similare.

Cutie de transport accesorii Apla-Tech

Cutia de transport pentru accesorii Apla-Tech este conceputa pentru transportul in siguranta al aplicatoarelor de glet, manerelor, aplicatorului de banda (bazooka) si a tuturor accesoriilor necesare in desfasurarea activitatii de chituire a peretilor de rigips (gips carton).