Afișez 1 - 12 din 26 de rezultate

Malaxor adeziv continuu Maltech M35 – The Strong

Puternicul malaxor continu Maltech M35 este potrivit pentru prelucrarea mortarului și tencuielii preamestecate.

Masina de tencuit MULTIMIX

43,900.00 lei68,000.00 lei
Masina de tencuit Multimix este unica la nivel mondial, reuneste performanta si designul constructorilor italieni cu electronica japoneza (Invertor Yaskawa). Performantele acestei masini sunt imbunatate in fiecare an, prin stransa legatura cu partenerii nostri (utilizatorii acestui utilaj). Multimix este o masina multifunctionala, putand atat transporta dar si pulveriza orice fel de material cu o granulatie de maxim 5mm.

Masina transportor si malaxor pentru sape Estromat 260EB ECO

Pompă de transport cu malaxor pentru sape, prevazută cu cuvă de presiune, CU PRESIUNEA DE LUCRU DE 8 BARI. Această pompă pentru sapă mecanizată, poate fi folosită și pentru a pompa sapa semiumeda. Aceasta pompă electrică pentru sapă poate fi tractată în urma unei masini sau poate fi montata pe o platforma si ridicata cu macaraua.

Pompa de gletuit si vopsit airless HTP 21000 la 220 volti

HTP 21000 este o pompa de gletuit profesionala, cu piston hidraulic sau airless actionata de un motor monofazic de 220V, si este cea ma noua pompa profesionala cu care puteti gletui, realiza injectari si operatiuni de zugravire sau vopsitorie (lavabil). Pompa airless HTP 21000 a fost conceputa pentru glet, lavabila, epoxy, poliuretan si pentru a pulveriza orice tip de produs tixotropic in lucrarile de constructii cat si pentru hidroizolatii, tamplarie industriala, etc.

Pompa de gletuit si vopsit airless HTP 21000 la 380 V

Pompa glet HTP 21000 la 380 volti este cel mai nou produs de gen din gama TAIVER. Aceasta pompa, a fost conceputa pentru pulverizarea oricarui tip de produs tixotropic in lucrarile de constructii, hidroizolatii, tamplarie industriala, etc. Este ideala pentru zugravii care vor o tehnologie noua in materie de lucrari cu stucco sau glet pe pereti. Pompa airless pentru glet / vopsit HTP 21000 ofera eficienta maxima si durabilitate. Sistemul airless (fara aer comprimat) permite o atomizare mai rapida si reduce pulverizarea excesiva, economisind in acest fel vopsea si solvent. Reducerea pulverizarii excesive presupune, de asemenea, mai putina poluare, un beneficiu pentru sanatate la locul de munca.

Pompa de gletuit si vopsit airless HTP 4000 Rasospray

Pompa de zugravit sau vopsit airless HTP 4000 RASOSPRAY are un sistem electronic unic. Acesta impreuna cu motorul electric al acestei pompe, permit pulverizarea unui strat uniform de stuc sau glet gata preparat fara a fi nevoie de finisare ulterioara cu spaclu sau smirghel.

Pompa de gletuit si vopsit airless htp 44000 la 380 volti

HTP 44000 este cea mai puternică pompa glet si vopsit destinata antreprenorilor care efectuează lucrari mari de constructii pentru spatii mari, comerciale si rezidentiale noi. Pompa airless HTP 44000, este un model hidraulic ACTUALIZAT cu transmisie directa, fara curea,cu o eficienta mai mare a transmisiei, fiind alegerea perfecta pentru suprafete mari si utilizare intensiva.

Pompa de gletuit si vopsit airless HTP 8000

Pompa de zugravit fara aer, cu piston, HTP 8000 este proiectata pentru a atinge un nivel ridicat de performanta. Cea mai avansata tehnologie poate realiza un control perfect al presiunii si o atomizare de inalta calitate. Noua versiune a motorului si noul sistem de ambalare brevetat asigura reducerea uzurii pompei de vid si durata de viata a acesteia.

Pompa de gletuit si vopsit si airless HTP 21000 (cu generator)

Pompa de gletuit si vopsit si airless cu piston hidraulic HTP 21000, este actionata de un motor pe benzina (Honda) din gama de produse TAIVER. Aceasta pompa airless este caracterizata printr-o mare putere de aspirare care ii permite sa aplice produse cu vascozitate mare si este conceputa pentru pulverizarea oricarui tip de produs tixotropic in lucrarile de constructii, hidroizolatii,vopsele lavabile, vopsele hidrosolubile, vopsele siliconice, vopsele alchidice, etc.

Pompa de tencuit MAC 90 Evolution 380V

MAC 90 Evolution 380V este o pompa de tencuit si aplicat tencuieli mecanizare premixate pe baza de ciment sau ipsos si tencuieli termoizolante. Aceasta pompa de tencuit poate fi folosita cu sistemul de alimentare prin saci sau conectata la un siloz. Poma de tencuit MAC 90 Evolution 380V poate fi deplasata usor pe orice suprafata datorita rotilor sale pneumatice si poate fi demontata pe componente pentru a fi transportata cu usurinta.

Pompa de tencuit Mac Beton

Mac Beton este o pompa de tencuit universala ce mai poate fi utilizata pe post de pompa sapa sau ca si pompa de torcret, avand o structura din otel inoxidabil ce confera o exploatare indelungata si grad de uzura redus, ce poate fi utilizata pentru: tencuiala traditionala, tencuiala preamestecata, mortar de zidarie, sapa autonivelanta, tinci si beton.

Pompa de vopsit si injectat HTP 21000 BI-MIX 18L

Pompa vopsit si injectat airless cu piston hidraulic HTP 21000 BICOMPONENTA este ideala pentru produsele bicomponente (compuse din doua substante epoxidice, poliuretanice, poliureea, tixotropice, etc) cu proportia de amestec de 50:50 sau 1:1.Este echipamentul perfect pentru injectarea anumitor produse pentru consolidare in renovarea cladirilor. Presiunea poate fi usor reglata facand astfel posibila injectarea produselor cu o presiune de pana la 100 de bari.