Aplicator banda rigips Apla-Tech Bazooka

 

Folosind un aplicator banda rigips APLA-TECH BAZOOKA puteti aplica banda de hartie si material de imbinare (glet) in acelasi timp pe rosturile dintre placile de rigips fiind necesar in finisarea peretilor si a tavanelor.

APLA-TECH BAZOOKA este un aplicator de banda rigips robust, construit sa dureze, cu o mentenanta scazuta. Acesta este cel mai rapid aplicator de banda de pe piata, fiind recomandat pentru lucrari de anvengura. Se recomanda pompa glet HTP 21000 pentru a transporta gletul la aplicatorul de banda deoarece poate fi folosita si pentru aplicarea gletului pe imbinari, folosind accesoriile potrivite.

Aplicator banda rigips APLA-TECH BAZOOKA aplica banda de hartie si material de imbinare simultan pe rosturile dintre placile de gipscarton. Aplicatorul de banda se foloseste atat pentru imbinarea suprafetelor plane verticale si orizontale, dar si pentru colturi (olnite).

Deoarece, aplicatorul de banda rigips APLA-TECH nu este prevazut cu o roata de transmisie cu cablu, utilizatorul nu va simti forta de rezistenta asociata cu alte produse asemanatoare ce au distributie prin cablu. De asemenea, cantitatea de material aplicata pe banda de hartie poate fi marita sau micsorata pentru a se adapta la viteza de lucru dorita, cat si la sanfrenul diversilor producatori de gips carton. Si cel mai important, utilizatorul nu este nevoit sa foloseasca material gata preparat (la galeata) pentru a opera cu masina de chituit, intrucat lucreaza foarte bine si cu glet la sac (malaxat cu apa in prealabil) pompat cu ajutorul unei pompe airless, ceea ce presupune mult mai putina dezordine si pierdere de material scump.

SPECIFICATII DE CONSTRUCTIE

  • Aplicator banda rigips APLA-TECH BAZOOKA este prevazut cu un mecanism ce deruleaza singur banda si o taie la dimensiunea dorita la sfarsitul unei aplicari. Se pot utiliza tuburi cu dimensiuni de 1, 1,3, 1,5, 1,7 si 2m in functie de incaperile in care se lucreaza atat incaperi foarte joase (debara sau dressing) si pana la incaperi cu tavane foarte inalte sau hale.
  • Costurile de intretinere pentru aplicator banda rigips APLA-TECH BAZOOKA sunt foarte reduse datorita faptului ca aceasta are mai putine componente mobile, comparativ cu masinile de chituit manuale.
  • Curatarea aplicatorului de banda rigips este usoara si rapida. Capatul detasabil al aplicatorului de banda si tubul pot fi curatate intr-un timp foarte scurt. Atasarea aceastor piese dureaza doar cateva secunde; la fel si capul pneumatic ce este conectat la compresorul de aer.
  • Aplicatorul de banda este foarte rapid in lucru,  incarcarea cu material facandu-se automat cu ajutorul pompei hidraulice de gletuit si vopsit airless HTP 2100, pentru a aplica ulterior banda si material pe imbinarile de rigips( gips-carton).
  • Usurinta in operare, fara a simti forta de rezistenta al rotii de distributie (mai putin efort la operare).

Specificatii Tehnice
Alte caracteristiciTub Transparent
Componente3 componente principale: capul aplicator, tubul si pistolul airless
MecanismActionat de catre o pompa airless
Specificatii de contructieAVANTAJE
  • Fara sentimentul de forta de rezistenta al rotii de distributie (mai putin efort la operare)
  • Poate fi folosita pentru orice tip de incapere
  • Mentenanta redusa, usor
Tuburi atasabileDimensiuni variate: 2, 3, 4 si 5 de la incaperi foarte joase (debara sau dressing), pana la incaperi cu tavane foarte inalte
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Aplicator banda rigips Apla-Tech Bazooka
Back to Top