Aplicatorul pentru suprafete plane Northstar este un dispozitiv ce aplica pe imbinarile placilor de rigips adeziv sau glet, dozand automat cantitatea corecta de adeziv si netezeste marginile capatului si ale imbinarilor plate intr-o singura trecere.
Butonul reglabil de pozitionare permite utilizatorului sa regleze cu usurinta cantitatea de adeziv aplicat pe imbinarea dintre placile de rigips. Acest lucru este foarte util atunci cand treceti de la prima aplicare de finisare la a doua sau a treia aplicare.

Puneti adezivul in recipient si aplicati-l cu o singura miscare pe imbinarile placilor de rigips (gips-carton). Datorita acestui fapt, utilizatorul poate aplica cu usurinta cantitatea potrivita de adeziv (glet sau chit de imbinare) in imbinarile plate si imbinarile cap la cap pe pereti si tavane.

 

AVANTAJE

  • Dispozitivele NorthStar pentru rigips au fost proiectate și construite folosind aproape 20 de ani de experienta in lucrari de finisaje profesionale. 
  • Fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, concepute pentru a se potrivi tuturor marilor producatori de dispozitive pentru finisarea imbinarilor de rigips - aplicatoare plate, aplicatoare unghiulare, aplicatoare de banda de imbinare.
  • Dispozitivele NorthStar sunt construite pentru o utilizare zilnică fiabilă pe șantier și sunt susținute de o garanție de 5 ani.
Specificatii Tehnice
Specificatii de contructieCARACTERISTICI
  • Cutia de 8 stocheaza o cantitate mai mare de lut, solicitand mai putine alimentari.
  • Foaia de lut extrudata si intarita este foarte rigida si practic etansa.
  • Cu
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Aplicator glet pentru suprafete plane Northstar
Back to Top