Lichidare de stoc pentru o gama variata de produse!

Afișez toate cele 8 rezultate

Betoniera MIX130

3,500.00 lei
Betoniera Mix 130  este extrem de compacta si potrivita pentru o utilizare usoara spre medie, pentru a asigura beton de calitate excelenta.

Betoniera, malaxor sau moara pentru mortare Compact

Aceasta betoniera, malaxor sau moara COMPACT este probabil cea mai buna inventie pentru cei ce vor sa malaxeze / amestece mortare spre a face tencuieli, sape sau orice alt tip de mortar sau microbeton.

Dispozitiv de chituire si umplere rosturi

1,850.00 lei
Este un accesoriu care lucreaza aplicat la oricare masina de gaurit electrica manuala sau surubelnita electrica. Acestea trebuie sa aibe optiunea de viteza variabila. Acest dispozitiv de chituit permite extrudarea oricarui fel de mortar sau chit de rosturi. Granulometria accesptata este cuprinsa intre 0 si 4 mm.

Masina de tencuit MULTIMIX

43,900.00 lei68,000.00 lei
Masina de tencuit Multimix este unica la nivel mondial, reuneste performanta si designul constructorilor italieni cu electronica japoneza (Invertor Yaskawa). Performantele acestei masini sunt imbunatate in fiecare an, prin stransa legatura cu partenerii nostri (utilizatorii acestui utilaj). Multimix este o masina multifunctionala, putand atat transporta dar si pulveriza orice fel de material cu o granulatie de maxim 5mm.

Pompa de gletuit si vopsit airless HTP 21000 la 220 volti

HTP 21000 este o pompa de gletuit profesionala, cu piston hidraulic sau airless actionata de un motor monofazic de 220V, si este cea ma noua pompa profesionala cu care puteti gletui, realiza injectari si operatiuni de zugravire sau vopsitorie (lavabil). Pompa airless HTP 21000 a fost conceputa pentru glet, lavabila, epoxy, poliuretan si pentru a pulveriza orice tip de produs tixotropic in lucrarile de constructii cat si pentru hidroizolatii, tamplarie industriala, etc.

Pompa de tencuit Mac Beton

Mac Beton este o pompa de tencuit universala ce mai poate fi utilizata pe post de pompa sapa sau ca si pompa de torcret, avand o structura din otel inoxidabil ce confera o exploatare indelungata si grad de uzura redus, ce poate fi utilizata pentru: tencuiala traditionala, tencuiala preamestecata, mortar de zidarie, sapa autonivelanta, tinci si beton.

Pompa de vopsit si zugravit airless profesionala Gold 4200

16,550.00 lei
Pompa de vopsit si zugravit airless profesionala GOLD 4200 cu diafragma (membrana) a fost proiectata pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM) si este ideala pentru lucrarile de zugravit mici, medii si industriale in constructii, pentru pulverizarea lacurilor, a vopselelor, pentru lustruirea mobilei in lucrari de tamplarie si munca manuala.

Pompa profesionala pentru marcaje rutiere Leo 8000

35,800.00 lei

LEO 8000 face parte din categoria pompelor pentru marcaje rutiere de mare anduranță și calitate. Leo 8000 este o pompa profesionala pentru marcaje rutiere dar poate fi și o pompa airless cu membrană pentru vopsit de mare capacitate ce este acționată de un motor pe benzina foarte fiabil și cu un consum redus de energie.

000P si 50000P cu un motor pneumatic diferit.