Pompe de glet, Masini de gletuit, Utilaje constructii

Pompe de Glet Profesionale: beneficii incontestabile!

Optimizare proiect constructii cu pompele de glet profesionale. Mașinile de gletuit sunt instrumente esențiale în industria construcțiilor, având o gamă largă de utilizări și aducând avantaje semnificative. Acetea se adaptează perfect pentru aplicarea diverselor varietăți de glet, fie că este vorba de tencuială pe bază de ipsos, glet grosier, glet de finisaj sau glet acrilic.

Promovăm o serie de produse care includ:

  1. Pompa de aplicare spuma poliuretanica și poliuree HTP 21000 BI-MIX 9L și HTP 21000 BI-MIX 18L: Aceste pompe sunt ideale pentru aplicarea spumei de poliuretan și poliuree, materiale folosite frecvent în izolarea termică și hidroizolarea clădirilor.
  2. Pompa de glet cu rezervor Apla-Tech T-series WR: Această pompă vine cu un rezervor integrat, facilitând aplicarea continuă a gletului fără necesitatea reîncărcării frecvente.
  3. Pompa de glet cu snec MULTIMIX: Disponibilă într-o gamă de prețuri de la 43,900.00 lei la 68,000.00 lei, această pompă cu snec este potrivită pentru mixarea și aplicarea gleturilor cu textură grosieră.
  4. Pompa de gletuit și vopsit airless HTP 21000 la 220 volti, 380 V, și HTP 4000 Rasospray: Aceste pompe airless sunt perfecte pentru aplicarea gletului și vopselei fără a utiliza aer comprimat, ceea ce le face mai eficiente și mai puțin predispuse la îmbâcsirea vopselei.
  5. Pompa de gletuit și vopsit airless HTP 44000 la 380 volti și HTP 8000: Similar cu modelele anterioare, aceste pompe sunt potrivite pentru lucrări mai mari, având o capacitate mai mare și o presiune mai ridicată.
  6. Pompa de gletuit și vopsit airless HTP 21000 (cu generator): Această pompă vine cu un generator integrat, făcând-o ideală pentru șantierele de construcții unde accesul la electricitate este limitat.
  7. Pompa glet pentru texturi gips-carton Apla-Tech Apla-Pump: Această pompă este special concepută pentru aplicarea gleturilor pe pereți de gips-carton, asigurând o finisare netedă și uniformă.
  8. Pompa hidraulică airless HTP 44000 (cu motor termic Honda): Acest model de pompă airless hidraulică este echipat cu un motor termic Honda, ceea ce îi conferă o putere și o fiabilitate sporite.

Pompe de glet, masini de gletuire

Pompele de glet profesionale sunt instrumente esențiale în industria construcțiilor, ajutând la economisirea timpului și a efortului, precum și la îmbunătățirea calității finisajelor.

Fie că aveți nevoie de o pompă pentru aplicarea gleturilor tradiționale, a spumei de poliuretan sau a poliureei, sau pentru vopsirea airless, există o opțiune potrivită pentru fiecare proiect. Investiția într-o pompă de glet de calitate este o decizie înțeleaptă care va aduce beneficii pe termen lung.

MSC.ro – Partenerul Dvs. de Încredere pentru Soluții de Construcții Profesionale și Eficiente

Suntem Sc Umac Utilaje Mașini Accesorii și Consumabile SRL, o companie de prestigiu în domeniul construcțiilor, fondată în 2015, care oferă soluții complete pentru o gamă largă de activități în domeniul construcțiilor civile, industriale și agricole, plus consultanță în domeniul tehnologizării companiilor din acest sector. An de an, ne dezvoltăm dinamic și suntem mereu preocupați de găsirea soluțiilor rapide, adaptate nevoilor beneficiarilor noștri.

În contextul unei piețe imobiliare în ascensiune și a unei creșteri semnificative a volumului și complexității lucrărilor de construcție și renovare, am dezvoltat un utilaj ultra-performant (pompă) care poate avea multiple întrebuințări, precum: torcret, tencuit, gletuit, turnat sapă autonivelantă și anhidridă, aplicare tinci, masă de spăclu și tencuială decorativă. Acest utilaj, executat în parteneriat cu Tecno edil sistem din Italia, oferă un randament de până la 5 ori mai mare decât următoarea clasată și aceasta cu un cost de mentenanță foarte scăzut.

Principiile noastre includ oferirea de soluții premium în domeniul construcțiilor ca alternativă la produsele de slabă calitate și de producție îndoielnică, satisfacerea cerințelor clienților de tehnologii înalte pentru a avea un randament ridicat în producție și unelte ce se pretează în mediul de lucru industrial. Obiectivul nostru de bază este de a oferi servicii de înaltă calitate pentru a asigura exigențele de calitate și conformitate ale clienților prin produse remarcabile și procese de înaltă eficiență.

Ce Facem?

Analizăm în fiecare an piața construcțiilor și propunem noi variante de tehnologizare a manoperelor executate manual, pentru a crește competitivitatea și randamentul în sectorul construcțiilor. Principalele noastre argumente sunt etica și competența profesională, experiența internațională în domeniul vânzărilor de utilaje, mașini și scule pentru construcții. Datorită nevoilor crescânde de manoperă profesională, specializată și a șantierelor ce ajung să aibă cantități de 4-5 ori mai mult de executat, și pe fondul lipsei acute de personal calificat, am găsit oportunitatea de a propune companiilor tehnologizarea acestora pentru a putea realiza cantitățile solicitate de către beneficiari la standarde înalte și cât mai rapide.

Vizitați-ne pe MSC.ro pentru a descoperi gama noastră completă de produse și servicii și pentru a vă asigura că proiectele dvs. de construcție beneficiază de cele mai bune soluții disponibile pe piață.

One thought on “Pompe de Glet Profesionale: beneficii incontestabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *